طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

چه کسی دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی شد؟

رابطه قارچ با درمان سرطان سینه و دیگر بیماریها|طبع قارچ، خواص قارچ

آیا مصرف قارچ در مبارزه با سرطان سینه موثر است؟ +دیگر خواص قارچ

طبع و خواص شربت شیر خرما در طب ایرانی و اسلامی|خواص شربت شیر خرما

طبع و خواص شربت شیر خرما در طب سنتی+ مضرات و مصلحات+ روش تهیه

طبع و خواص اسفرزه در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع اسفرزه در طب سنتی

طبع اسفرزه در طب سنتی ایرانی و اسلامی + روش مصرف

طبع میوه های بهاری برای انواع مزاج|طبع میوه های بهاری در طب سنتی|طبع میوه های بهاری

طبع محبوب ترین میوه های بهاری. بررسی طبع 11 میوه خوشمزه بهاری

طرز تهیه‌ی مجی خورش

خرفه پرپهن

طبع و خواص عرق شیرین بیان|طبع عرق شیرین بیان

طبع و خواص عرق شیرین بیان از دیدگاه طب سنتی ایرانی و اسلامی