طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

طبع-و-خواص-گوشت-ماهی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-و-خواص-ماهی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص گوشت ماهی در طب سنتی ایرانی اسلامی

درمان کم کاری کلیه با تدابیر طب سنتی|درمان کم کاری کلیه|درمان نارسایی کلیه

درمان کم کاری کلیه با طب سنتی + دلایل و علائم+ 6 راه درمان نارسایی کلیه

چای زیره سیاه

آغوز مسما

طبع و 11 خاصیت بینظیر شربت ریحان در طب سنتی+ طرز تهیه شربت ریحان|خواص شربت ریحان

طبع و 11 خاصیت بینظیر شربت ریحان در طب سنتی+ طرز تهیه شربت ریحان

درمان سردرد با طب سوزنی

درمان سردرد تنشی و عصبی با طب سوزنی

طبع و خواص خیار چنبر در طب سنتی

طبع و خواص خیار چنبر در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص عرق تره در طب سنتی ایرانی و ااسلامی|طبع عرق تره

طبع و خواص عرق تره در طب سنتی ایرانی و اسلامی