طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

ساماندهی داروسازی سنتی اصفهان

ساماندهی داروسازی سنتی در اصفهان

خواص گیلاس و نکات مربوط به آن|تاثیر گیلاس بر فشار خون بارداری

تابستان، گیلاس و همه چیزهایی که باید بدانید+ تاثیر آن بر فشارخون زنان باردار

طبع و خواص قیمه ریزه در طب سنتی|خواص قیمه ریزه

خواص و طبع قیمه ریزه در طب سنتی+ روش تهیه+ مصلحات

خواص-اسفند-در-طب-سنتی-و-طبع-آن|خواص-ضد-عفونی-کننده-اسپند-یا-اسفند

طبع و خواص اسپند در طب سنتی - 100% ضد عفونی کننده

طبع و 16 خاصیت صمغ عربی در طب سنتی

طبع و 16 خاصیت صمغ عربی در طب سنتی

طبع و خواص غازیاغی در طب سنتی|طبع و خواص گیاه غازیاغی در طب سنتی|خواص غازیاغی

طبع و خواص گیاه غازیاغی در طب سنتی (غازیاقی)

طبع و خواص ماش پلو در طب سنتی|خواص ماش پلو

خواص ماش پلو درطب سنتی+ طبع، مضرات و مصلحات

طبع و 10 خاصیت شگفت انگیز کوفته عربی در طب سنتی+ طرز تهیه|خواص کوفته عربی

طبع و 10 خاصیت شگفت انگیز کوفته عربی در طب سنتی+ طرز تهیه