طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

طبع و خواص نشاسته در طب سنتی

طبع نشاسته سرد است یا گرم؟+ خواص+ مصلحات در طی سنتی ایرانی و اسلامی

پلمپ مراکز غیرمجاز طب سنتی

پلمب مراکز مداخله گر طب سنتی در خراسان رضوی

طبع و خواص ابگوشت قنبید در طب سنتی|آخواص بگوشت قنبید

طبع آبگوشت قنبید در طب سنتی+ 20 مورد از خواص + مضرات و مصلحات

درمان سردی رحم با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان سردی رحم

درمان سردی رحم در طب سنتی+ علائم و راهکارها

دمنوش هایی که نباید در سرماخوردگی بنوشید

دمنوش هایی که برای سرماخوردگی مضر هستند

درمان خال گوشتی به کمک طب سنتی|درمان خال گوشتی

20 روش خانگی برای درمان خال گوشتی با طب سنتی+ دلایل و راه های پیشگیری

افتتاح درمانگاه طب مکمل درمان ناباروری در قم

اولین درمانگاه طب مکمل در حوزه درمان ناباروری در قم افتتاح شد

طبع و خواص کاهو در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص کاهو در طب سنتی و ایرانی اسلامی