طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

بذر کتان

عوارض قاعدگی نامنظم

قاعدگی نامنظم چه عوارضی دارد؟

طبع و خواص انواع شربت عسل|خواص شربت عسل|شربت عسل و لیمو|شربت عسل و تخم شربتی

خواص شربت عسل از منظر طب سنتی+ روش تهیه و خواص 8 نوع شربت عسل

طبع کنجد سفید و سیاه ارده کنجد حلوا شکری طبع و مزاج در طب سنتی|خواص رازیانه در طب ایرانی اسلامی

طبع کنجد در طب سنتی ایرانی اسلامی + خواص کنجد

فواید مصرف سکنجبین||خواص سکنجبین

همه خواص سکنجبین و بهترین زمان مصرف آن+ 8 خاصیت درمانی

روش ها درمان جوش و درمان لک||||

روش های درمان و رفع جوش صورت

طبع و خواص ماهی سالمون در طب سنتی|خواص ماهی سالمون

طبع و خواص ماهی سالمون در طب سنتی ایرانی و اسلامی + مصلحات

طبع و خواص کلم سفید و بنفش یا قرمز در طب سنتی|طبع کلم سفید|

خواص کلم سفید و کلم بنفش (قرمز) در طب سنتی + طبع و مضرات و مصلح