طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

طبع و خواص خورش ترشه تره در طب سنتی + 11 خاصیت بینظیر خورش ترشه تره|خواص ترشه تره

طبع و خواص خورش ترشه تره در طب سنتی + 11 خاصیت بینظیر خورش ترشه تره

پیشگیری و درمان یبوست در ماه رمضان با طب سنتی

درمان یبوست در ماه رمضان

ریحان مقدس

طبع-و-خواص-غوره-انگور-و-ابغوره-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص غوره انگور و آبغوره در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص ماهی میدم + طرز تهیه ماهی میدم به روش طب سنتی|ماهی میدم و خواص آن

طبع و 11 خاصیت ماهی میدم + طرز تهیه ماهی میدم به روش طب سنتی

درمان چاقی_ کاهش وزن_ لاغر شدن

خیلی چاق شدی! این ادویه ها به لاغر شدن کمک می کنن

طبع و خواص عرق خرفه در طب سنتی|طبع عرق خرفه

عرق خرفه و طبع و خواص آن در طب سنتی + مضرات و مصلح

آنتی بیوتیک های طبیعی

 معرفی 10 آنتی بیوتیک‌ گیاهی