طب شناس
درمان گرما زدگی با گلاب

تاثیر گلاب بر درمان گرمازدگی

تاریخ انتشار: July 5, 2022

رای به این نوشته: 4.22/5 (669 رای)

گل محمدی از خانواده گل سرخ با گل برگ‌هایی به رنگ صورتی است. گلاب معروف‌ترین نوع عرقیات است که از گل سرخ گرفته می‌شود.

گل محمدی از خانواده  گل سرخ با گل برگ‌هایی به رنگ صورتی است. گلاب معروف‌ترین نوع عرقیات است که از گل سرخ گرفته می‌شود.

بنابر اعلام دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران، برای معالجه اشخاص گرمازده، بهترین راه خوراندن گلاب همراه با مقداری یخ است، به قدری که باعث استفراغ شده و صفرا را خارج کند.

نوشیدن گلاب خنک، گرمی درون را از بین می‌برد و بدن را تقویت می‌کند.

همچنین گفته می‌شود که بوییدن گلاب برای تقویت قلب نیز مفید است. شاید برایتان جالب باشد که بدانید چرا در مراسم عزا از گلاب استفاده می‌کنند. گلاب خواصیت آرامبخشی دارد و می‌تواند باعث کاهش استرس و اضطراب در افراد شود.

منبع: همشهری آنلاین

خواص و طبع گردو در طب سنتی ایرانی|خواص و طبع گردو در طب سنتی ایرانی

طبع گردو گرم است یا سرد؟+ مصلحات+ خواص+ مضرات- در طب سنتی

طبع و خواص عرق زوفا در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص و طبع عرق زوفا در طب سنتی + 9 خاصیت عرق زوفا|طبع عرق زوفا

خواص و طبع عرق زوفا در طب سنتی + 9 خاصیت عرق زوفا

خواص و فواید توت مار در طب سنتی|خواص توت مار

خواص توت مار در طب سنتی+ 5 خاصیت ویژه و روش مصرف

طبع و خواص کباب سرداشی + 17 خاصیت کباب سرداشی در طب سنتی + طرز تهیه|خواص کباب سرداشی

طبع و خواص کباب سرداشی + 17 خاصیت کباب سرداشی در طب سنتی + طرز تهیه

افزایش تمرکز با توصیه های طب سنتی

افزایش تمرکز در ایام امتحانات

خواص کنجک در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص کنجک

گیاه کنجک چیست و چه خواصی دارد؟ 6 مورد از خواص کنجک در طب سنتی

پیشگیری و درمان قطعی آلزایمر در طب سنتی

درمان قطعی آلزایمر و راهکار پیشگیری از آلزایمر در طب سنتی

طبع-و-خواص-گوشت-ماهی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-و-خواص-ماهی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص گوشت ماهی در طب سنتی ایرانی اسلامی