طب شناس
درمان گرما زدگی با گلاب

تاثیر گلاب بر درمان گرمازدگی

تاریخ انتشار: July 5, 2022

رای به این نوشته: 4.22/5 (669 رای)

گل محمدی از خانواده گل سرخ با گل برگ‌هایی به رنگ صورتی است. گلاب معروف‌ترین نوع عرقیات است که از گل سرخ گرفته می‌شود.

گل محمدی از خانواده  گل سرخ با گل برگ‌هایی به رنگ صورتی است. گلاب معروف‌ترین نوع عرقیات است که از گل سرخ گرفته می‌شود.

بنابر اعلام دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران، برای معالجه اشخاص گرمازده، بهترین راه خوراندن گلاب همراه با مقداری یخ است، به قدری که باعث استفراغ شده و صفرا را خارج کند.

نوشیدن گلاب خنک، گرمی درون را از بین می‌برد و بدن را تقویت می‌کند.

همچنین گفته می‌شود که بوییدن گلاب برای تقویت قلب نیز مفید است. شاید برایتان جالب باشد که بدانید چرا در مراسم عزا از گلاب استفاده می‌کنند. گلاب خواصیت آرامبخشی دارد و می‌تواند باعث کاهش استرس و اضطراب در افراد شود.

منبع: همشهری آنلاین

طبع و خواص گوشت جوجه تیغی در طب سنتی|طبع گوشت جوجه تیغی

آیا گوشت جوجه تیغی حلال و قابل خوردن است؟ طبع گوشت جوجه تیغی و 16 خاصیت آن

طبع و خواص گل همیشه بهار در طب سنتی|خواص گل همیشه بهار|گل همیشه بهار|گل همیشه بهار

خواص گل همیشه بهار در طب سنتی ایرانی و اسلامی + طبع و مصلحات

بهترین روغن مصرفی

کدام روغن برای استفاده روزمره بهتر است؟

طبع و خواص سیب زمینی در طب سنتی

طبع سیب زمینی سرده یا گرم ؟ + خواص + مصلحات - در طب سنتی اسلامی

طبع و 11 خاصیت بینظیر شربت ریحان در طب سنتی+ طرز تهیه شربت ریحان|خواص شربت ریحان

طبع و 11 خاصیت بینظیر شربت ریحان در طب سنتی+ طرز تهیه شربت ریحان

طبع-و-خواص-سبزی-شاهی-در-طب-سنتی||طبع-و-خواص-شاهی-در-طب-سنتی-ایرانی-و-اسلامی

طبع سبزی شاهی سرد است یا گرم؟خواص، مضرات و مصلح شاهی در طب سنتی

طبع و خواص گوشت آهو در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع گوشت آهو در طب سنتی

طبع گوشت آهو سرد است یا گرم؟ خواص، مضرات و مصلح گوشت آهو در طب سنتی

طرز تهیه سوپ بلدرچین

دستور پخت سوپ بلدرچین حرفه ای و خوشمزه| طرز تهیه سوپ بلدرچین