طب شناس
درمان گرما زدگی با گلاب

تاثیر گلاب بر درمان گرمازدگی

تاریخ انتشار: July 5, 2022

رای به این نوشته: 4.22/5 (669 رای)

گل محمدی از خانواده گل سرخ با گل برگ‌هایی به رنگ صورتی است. گلاب معروف‌ترین نوع عرقیات است که از گل سرخ گرفته می‌شود.

گل محمدی از خانواده  گل سرخ با گل برگ‌هایی به رنگ صورتی است. گلاب معروف‌ترین نوع عرقیات است که از گل سرخ گرفته می‌شود.

بنابر اعلام دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران، برای معالجه اشخاص گرمازده، بهترین راه خوراندن گلاب همراه با مقداری یخ است، به قدری که باعث استفراغ شده و صفرا را خارج کند.

نوشیدن گلاب خنک، گرمی درون را از بین می‌برد و بدن را تقویت می‌کند.

همچنین گفته می‌شود که بوییدن گلاب برای تقویت قلب نیز مفید است. شاید برایتان جالب باشد که بدانید چرا در مراسم عزا از گلاب استفاده می‌کنند. گلاب خواصیت آرامبخشی دارد و می‌تواند باعث کاهش استرس و اضطراب در افراد شود.

منبع: همشهری آنلاین

درمان پارگی گوش در طب سنتی و اسلامی + 8 علامت پارگی گوش|درمان پارگی گوش_درمان پارگی پرده گوش

10 راهکار برای درمان خانگی پارگی گوش+ درمان پارگی گوش با عسل

طبع و خواص روغن حنظل در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص و طبع روغن حنظل در طب سنتی

همه چیز درباره روغن حنظل؛ طبع، خواص، مضرات و مصلح

طبع و خواص چکدرمه در طب سنتی|خواص چکدرمه|چکدرمه غذای سنتی ترکمنی

خواص چکدرمه غذای لذیذ ترکمنی در طب سنتی

خواص گیاه ناز باتلاقی در طب سنتی|خواص ناز باتلاقی

ناز باتلاقی چیست و چه خواصی دارد؟ خواص و مضرات ناز باتلاقی در طب سنتی

طبع و خواص روغن نارگیل+ مضرات و عوارض|خواص روغن نارگیل در طب سنتی|خواص روغن نارگیل

طبع و خواص روغن نارگیل در طب سنتی + شرح 5 خاصیت ویژه روغن نارگیل

طبع و خواص روغن گل سرخ از دیدگاه طب سنتی|خواص روغن گل سرخ

طبع روغن گل سرخ در طب سنتی + بیش از 30 مورد از خواص روغن گل سرخ برای بدن+ مضرات و مصلح

طبع و خواص دونگ کوئی یا سنبل ختایی در طب سنتی|خواص دونگ کوئی|دونگ کوئی

طبع دونگ کوئی یا سنبل ختایی در طب سنتی+ شرح 12 خواص ویژه دونگ کوئی

طبع و خواص کال کباب در طب سنتی|طبع کال کباب|خواص کال کباب در طب سنتی

طبع و خواص کال کباب در طب سنتی+ طرز تهیه، مضرات و مصلحات