طب شناس
طبع و خواص عرق رازیانه در طب سنتی+ مضرات و مصلح|طبع عرق رازیانه

طبع و خواص عرق رازیانه در طب سنتی ایرانی و اسلامی و 3 مصلح آن

تاریخ انتشار: July 10, 2022

رای به این نوشته: 4.51/5 (421 رای)

عرق رازیانه یکی از عرقیات گیاهی است که خواص فراوانی دارد اما در طب سنتی یک لقب معروف دارد با نام "عرق زنان" به این دلیل که غرق رازیانه سرشار از خواص شگفت انگیز برای زنان است. از افزایش قدرت باروزی گرفته تا درمان عفونت ها و مشکلات زنانه و حتی شیرافزایی پس از زایمان.

رازیانه گیاهی است معطر با برگهایی نازک که بذر آن تا حدی شبیه به زیره است. رازیانه به دو روش زراعی و وحشی رشد می کند.

عرق رازیانه همانند سایر عرقیات گیاهی حاصل فرایند تقطیر است و به عنوان یک عرق گیاهی گرم و پر خاصیت، کاربردهای فراوانی در حیطه طب سنتی دارد و در درمان امراض متعددی به کمک طبیبان می آید.

در ادامه به بررسی طبع، خواص، مضرات و مصلح رازیانه می پردازیم.

طبع عرق رازیانه سرد است یا گرم

طبع رازیانه گرم و خشک است و به همین دلیل عرق رازیانه نیز از دسته عرقیات با طبع گرم به حساب می اید که خواص آن برای سرد مزاجان بیشتر خواهد بود.

طبع عرق رازیانه
طبع عرق رازیانه

خواص عرق رازیانه در طب سنتی

[elementor-template id="6863"]

عوارض و مضرات عرق رازیانه

  1. عرق رازیانه با وجود خواص متعدد و شگفت آورش برای زنان، به دلیل خواص هورمونی خاصی که دارد، بهتر است توسط مردان مصرف نشود. چرا که ترشح هورمونهای مردانه را دستخوش تغییراتی کرده که کمترین نشانه آن، کاهش میل جنسی در مردان است.
  2. ممکن است در دختران موجب بلوغ زودرس یا رشد زود هنگام سینه ها شود.
  3. افرادی که داروهای مربوط به صرع، تشنج و اختلالات اعصاب مصرف می کنند نباید عرق رازیانه مصرف کنند.
  4. زنانی که کیست سینه، تورم و مشکلات دیگر در سینه دارند، بهتر است عرق رازیانه مصرف نکنند.
  5. در دوران بارداری مصرف نشود.
  6. مصرف آن برای افراد گرم مزاج اگر همراه با زیاده روی باشد موجب سردرد، آفت دهان، جوش و.. می شود.

مصلح عرق رازیانه چیست؟

عرق کاسنی یا دم کرده کاسنی

عسل

سکنجبین

موجب بهبود طبع و افزایش خواص عرق رازیانه می شوند.

طبع و 10 خاصیت شگفت انگیز کوفته عربی در طب سنتی+ طرز تهیه|خواص کوفته عربی

طبع و 10 خاصیت شگفت انگیز کوفته عربی در طب سنتی+ طرز تهیه

درمان-فوری-آفتاب-سوختگی-با-طب-سنتی

دمنوشها؛ تب برهای گیاهی، مطمئن خانگی!

نکات مصرف هل|

هل و 5 نکته مهم

همه چیز درباره طبع و خواص تاس کباب در طب سنتی + 7 خاصیت بینظیر تاس کباب|طبع و خواص تاس کباب|

همه چیز درباره طبع و خواص تاس کباب در طب سنتی + 7 خاصیت بینظیر تاس کباب

درمان ورم معده با طب سنتی

ورم معده را درمان کنید

اصول تغذیه در ماه اول بارداری

بخور و نخورهای ماه اول بارداری

درمان سرخک در خانه با طب سنتی ایرانی اسلامی|درمان خانگی سرخک با طب سنتی در خانه

همه چیز درباره سرخک+ بیش از 10 تدبیر خانگی برای بهبودی سریع بیماری سرخک

طبع و خواص کباب تابه ای در طب سنتی|خواص کباب تابه ای

طبع و خواص کباب تابه ای+ روش تهیه + مضرات و مصلح