طب شناس
طبع و خواص عرق رازیانه در طب سنتی+ مضرات و مصلح|طبع عرق رازیانه

طبع و خواص عرق رازیانه در طب سنتی ایرانی و اسلامی و 3 مصلح آن

تاریخ انتشار: July 10, 2022

رای به این نوشته: 4.51/5 (421 رای)

عرق رازیانه یکی از عرقیات گیاهی است که خواص فراوانی دارد اما در طب سنتی یک لقب معروف دارد با نام "عرق زنان" به این دلیل که غرق رازیانه سرشار از خواص شگفت انگیز برای زنان است. از افزایش قدرت باروزی گرفته تا درمان عفونت ها و مشکلات زنانه و حتی شیرافزایی پس از زایمان.

رازیانه گیاهی است معطر با برگهایی نازک که بذر آن تا حدی شبیه به زیره است. رازیانه به دو روش زراعی و وحشی رشد می کند.

عرق رازیانه همانند سایر عرقیات گیاهی حاصل فرایند تقطیر است و به عنوان یک عرق گیاهی گرم و پر خاصیت، کاربردهای فراوانی در حیطه طب سنتی دارد و در درمان امراض متعددی به کمک طبیبان می آید.

در ادامه به بررسی طبع، خواص، مضرات و مصلح رازیانه می پردازیم.

طبع عرق رازیانه سرد است یا گرم

طبع رازیانه گرم و خشک است و به همین دلیل عرق رازیانه نیز از دسته عرقیات با طبع گرم به حساب می اید که خواص آن برای سرد مزاجان بیشتر خواهد بود.

طبع عرق رازیانه
طبع عرق رازیانه

خواص عرق رازیانه در طب سنتی

[elementor-template id="6863"]

عوارض و مضرات عرق رازیانه

  1. عرق رازیانه با وجود خواص متعدد و شگفت آورش برای زنان، به دلیل خواص هورمونی خاصی که دارد، بهتر است توسط مردان مصرف نشود. چرا که ترشح هورمونهای مردانه را دستخوش تغییراتی کرده که کمترین نشانه آن، کاهش میل جنسی در مردان است.
  2. ممکن است در دختران موجب بلوغ زودرس یا رشد زود هنگام سینه ها شود.
  3. افرادی که داروهای مربوط به صرع، تشنج و اختلالات اعصاب مصرف می کنند نباید عرق رازیانه مصرف کنند.
  4. زنانی که کیست سینه، تورم و مشکلات دیگر در سینه دارند، بهتر است عرق رازیانه مصرف نکنند.
  5. در دوران بارداری مصرف نشود.
  6. مصرف آن برای افراد گرم مزاج اگر همراه با زیاده روی باشد موجب سردرد، آفت دهان، جوش و.. می شود.

مصلح عرق رازیانه چیست؟

عرق کاسنی یا دم کرده کاسنی

عسل

سکنجبین

موجب بهبود طبع و افزایش خواص عرق رازیانه می شوند.

طبع و خواص آلاله در طب سنتی + 13 خاصیت فوق العاده آلاله که شما را شگفت زده میکند||طبع و خواص آلاله

طبع و خواص آلاله در طب سنتی + 13 خاصیت فوق العاده آلاله که شما را شگفت زده میکند

ایران رتبه چهارم تولید علم در حوزه طب سنتی را دارد

ایران در حوزه طب سنتی، رتبه 4 تولید علم را دارد

طبع و خواص سیب زمینی در طب سنتی

طبع سیب زمینی سرده یا گرم ؟ + خواص + مصلحات - در طب سنتی اسلامی

خواص و مضرات گلدن سیل یا خوک طلایی در طب سنتی|خواص گلدن سیل

خواص گلدن سیل یا خوک طلایی+ عوارض و 2 مورد تداخل دارویی مهم

طبع و خواص کباب بختیاری در طب سنتی|خواص کباب بختیاری|کباب بختیاری

طبع و خواص کباب بختیاری در طب سنتی ایرانی و اسلامی

درمان یبوست نوزاد در طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان یبوست نوزاد|درمان یبوست نوزادان با طب سنتی

درمان فوری یبوست نوزاد با تدابیر طب سنتی + 16 روش برای رفع یبوست نوزاد

خواص دمنوش نعنا فلفلی و رازیانه|طبع و خواص دمنوش نعنا فلفلی و رازیانه در طب سنتی

خواص دمنوش نعنا فلفلی و رازیانه در طب سنتی+ مضرات و طبع

طبع و خواص ترشک در طب سنتی + 8 خاصیت شگفت انگیز ترشک که از آن بی خبرید|طبع ترشک

طبع و خواص ترشک در طب سنتی + 8 خاصیت شگفت انگیز ترشک که از آن بی خبرید