طب شناس
قیمت دارو

آیا قیمت دارو افزایش پیدا می کند؟

تاریخ انتشار: July 11, 2022

رای به این نوشته: 4.9/5 (767 رای)

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، گفت: این موضوع که اگر بخواهیم فکر کنیم پس از حذف ارز ترجیحی قیمت دارو افزایش پیدا نمی‌کند، شدنی نیست و قطعا قیمت دارو افزایش پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه جزو ۶ یا ۷ کشور تولید کننده واکسن کرونا هستیم، هشدار داد که هموطنان فکر نکنند کرونا در ایران تمام شده چراکه در هیچ جای دنیا نیز تمام نشده است.

حسینعلی شهریاری با یادآوری اینکه مراسم محرم و اربعین را در پیش داریم و باید توصیه‌های ستاد کرونا را رعایت کنیم متذکر شد افرادی که ۶ ماه از تزریق دوز سوم واکسن کرونا آن‌ها گذشته است، باید دوز یادآور را تزریق کنند.

رئیس کمیسیون بهداشت مجلس در ادامه گفت: این موضوع که اگر بخواهیم فکر کنیم پس از حذف ارز ترجیحی قیمت دارو افزایش پیدا نمی‌کند، شدنی نیست و قطعا قیمت دارو افزایش پیدا می‌کند.

حسینعلی شهریاری همچنین گفت که بخواهیم مدیریت درست داشته باشیم، فقط می‌توانیم ۳۰ درصد هزینه مواد اولیه دارو را کنترل کنیم، اما امیدواریم سازمان برنامه بودجه منابع مالی بیمه‌ها را برای کنترل قیمت دارو در اختیار آن‌ها قرار دهد.

رئیس کمیسیون بهداشت مجلس در پایان با بیان اینکه متاسفانه شارلاتانیزم خارج از طب ایرانی و سنتی برخی مسائل را در این حوزه به وجود می‌آورد گفت: در بحث درمان کرونا، نه در طب جدید و نه در طب سنتی دارویی برای درمان کرونا نیست و دارو‌های موجود هم برای پیشگیری است.

به گفته حسینعلی شهریاری، در وزارت بهداشت معاونت طب سنتی وجود داشته که متاسفانه تبدیل به دفتر شده و اگر درکنار افزایش تعداد دانشکده‌های طب سنتی، معاونت طب سنتی وزارت بهداشت احیا شود، بسیاری از مشکلات حوزه طب سنتی و ایرانی حل خواهد شد.

رئیس کمیسیون بهداشت مجلس همچنین در جهت تقویت گردشگری سلامت از وزارتخانه‌های بهداشت، امور خارجه و میراث فرهنگی خواست فهرستی از پزشکان و بیمارستان‌های مورد تایید برای هموطنان خارج از کشور یا مسافران خارجی تهیه کنند.

منبع: شفقنا

طبع و خواص دمنوش زرشک سیاه|دمنوش زرشک سیاه

طبع و خواص دمنوش زرشک سیاه در طب سنتی + روش تهیه و 4 مصلح موثر آن

درمان بی میلی جنسی زنان

افزایش میل جنسی زنان با گل سنجد!

طبع و خواص کوکوی شیرین قزوین در طب سنتی|کوکوی شیرین قزوین|کوکوی شیرین قزوین

6 مورد از خواص کوکوی شیرین قزوین در طب سنتی+ طبع و مضرات

برگزاری رویداد همدان مرکز جهانی طب سینایی

رویداد "همدان مرکز جهانی طب سینایی" در همدان برگزار شد.

خواص-درمانی-بابونه|طبع-و-خواص-بابونه-سرد-یا-گرم

طبع بابونه سرد است یا گرم ؟ + خواص + عوارض - در طب سنتی

تدابیر طب سنتی برای درمان قوز قرنیه|سن، دلایل و علائم ابتلا به قوز قرنیه|درمان قوز قرنیه با طب سنتی

آیا طب سنتی به درمان قوز قرنیه کمک می کند؟ 8 توصیه طب سنتی برای درمان قوز قرنیه

طبع بلوط و شاه بلوط در طب سنتی|خواص و طبع بلوط و شاه بلوط در طب سنتی

طبع و خواص بلوط و شاه بلوط در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص عرق بابونه در طب سنتی|طبع عرق بابونه

طبع و خواص عرق بابونه در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ 2 مصلح معروف آن