طب شناس
نشانه های کبد چرب و راه های مبارزه با آن

چگونه بفهمیم کبد چرب داریم؟

تاریخ انتشار: July 13, 2022

رای به این نوشته: 4.24/5 (584 رای)

 هنگامی که چربی پنج تا ده درصد وزن کبد را بگیرد، به آن کبد چرب گرید یک می‌گویند و اگر کبد وارد فاز التهابی شود به درجه دو می‌رسد. فیبروز و سیروز کبدی مربوط به درجه ۳ و ۴ هستند که سلامتی فرد را با مخاطره‌ای جدی روبرو می‌کنند.

کبد چرب محصول سبک زندگی پر سکون و پر خوراک است، پس طبیعی است وقتی نحوه‌ خوردن اصلاح شود، مشکلات گوارشی و کبد چرب نیز مدیریت خواهند شد. دکتر لادن گیاهی متخصص تغذیه و رژیم درمانگر در این رابطه گفت: «کبد نقش کلیدی و مرکزی در متابولیسم قندها؛ چربی‌ها و پروتئین‌ها دارد. این عضو در واقع هم قند را ذخیره می‌کند و هم آن را آزاد می‌کند. محل تولید پروتئین‌های حامل کلسترول و بسیاری از فاکتورهای سیستم ایمنی نیز است. ذخیره ویتامین‌های  A D E ،K به عهده کبد است و نقش بسیار کلیدی در سم‌زدایی دارد.»

نکته شگفت‌انگیزی که در خلقت این عضو بدن وجود دارد این است که کبد نقش باز ترمیمی بالایی هم دارد و در صورتی که ما فشار خارجی غیر طبیعی به آن وارد نکنیم با قدرت به حمایت از ما ادامه می‌دهد اما اگر این فشار اضافه و دائمی آن را دچار مشکل کند، ما دچار کسالت خواهیم شد؛

نشانه‌های چرب شدن کبد

پس اگر با این علائم روبرو هستید حتما به پزشک مراجعه کنید و عوامل موثر بر چرب شدن کبد را در نظر بگیرید؛ دکتر الهام اختری، متخصص طب سنتی و استاد دانشگاه گفت: «اگر عواملی را که به چرب شدن کبد می‌انجامد حذف کنیم، کبد اصلاح خواهد شد.»

عوامل تشدید کننده کبد چرب

طبیعی است اگر این موارد از زندگی روزمره‌ حذف شوند اوضاع کبد بهبود خواهد یافت. دکتر گیاهی نیز افزود: «نکته مهمی که ما از متخصصین طب سنتی یاد گرفتیم این است که مخلوط کردن داروهای گیاهی و عرقیجات مشهور در درمان کبد با یکدیگر الزاما منجر به اثر بخشی بیشتر نمی‌شود! و درمان دارویی کبد چرب نیز در ویزیت حضوری و پیگیری آن انجام می‌شود.»

دکتر اختری تاکید کرد: «نکته طلایی اصلاح سبک زندگی و داشتن فعالیت کافی بدنی و ورزش روزانه است؛ ورزشی که موجب تعریق و طپش قلب بشود کار کبد شما و همه بدن شما را به تدریج بهتر خواهد کرد.»

منبع: همشهری

طبع لوبیا سبز در طب سنتی|خواص لوبیا سبز در طب سنتی|طبع لوبیا سبز در طب سنتی

طبع و خواص لوبیا سبز در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و 3 خاصیت شربت سکنجبین در طب سنتی+ طرز تهیه شربت سکنجبین

طبع و 3 خاصیت شربت سکنجبین در طب سنتی+ طرز تهیه شربت سکنجبین

طبع و خواص عرق شیرین بیان|طبع عرق شیرین بیان

طبع و خواص عرق شیرین بیان از دیدگاه طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص کباب تابه ای در طب سنتی|خواص کباب تابه ای

طبع و خواص کباب تابه ای+ روش تهیه + مضرات و مصلح

دستگیری-طبیب-طب-سنتی-قلابی-در-تهران

بازداشت طبیب قلابی طب سنتی در تهران

طبع-و-خواص-پرتقال-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-پرتقال-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص پرتقال در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع مربا سیب در طب سنتی و خواص آن|طبع مربا سیب

طبع مربا سیب در طب سنتی+ خواص و مضرات

طبع و خواص کوکوی پاغازه در طب سنتی||خواص کوکوی پاغازه

طبع و خواص کوکوی پاغازه + طرز تهیه و ترکیبات + مضرات و مصلح