طب شناس
نشانه های کبد چرب و راه های مبارزه با آن

چگونه بفهمیم کبد چرب داریم؟

تاریخ انتشار: July 13, 2022

رای به این نوشته: 4.24/5 (584 رای)

 هنگامی که چربی پنج تا ده درصد وزن کبد را بگیرد، به آن کبد چرب گرید یک می‌گویند و اگر کبد وارد فاز التهابی شود به درجه دو می‌رسد. فیبروز و سیروز کبدی مربوط به درجه ۳ و ۴ هستند که سلامتی فرد را با مخاطره‌ای جدی روبرو می‌کنند.

کبد چرب محصول سبک زندگی پر سکون و پر خوراک است، پس طبیعی است وقتی نحوه‌ خوردن اصلاح شود، مشکلات گوارشی و کبد چرب نیز مدیریت خواهند شد. دکتر لادن گیاهی متخصص تغذیه و رژیم درمانگر در این رابطه گفت: «کبد نقش کلیدی و مرکزی در متابولیسم قندها؛ چربی‌ها و پروتئین‌ها دارد. این عضو در واقع هم قند را ذخیره می‌کند و هم آن را آزاد می‌کند. محل تولید پروتئین‌های حامل کلسترول و بسیاری از فاکتورهای سیستم ایمنی نیز است. ذخیره ویتامین‌های  A D E ،K به عهده کبد است و نقش بسیار کلیدی در سم‌زدایی دارد.»

نکته شگفت‌انگیزی که در خلقت این عضو بدن وجود دارد این است که کبد نقش باز ترمیمی بالایی هم دارد و در صورتی که ما فشار خارجی غیر طبیعی به آن وارد نکنیم با قدرت به حمایت از ما ادامه می‌دهد اما اگر این فشار اضافه و دائمی آن را دچار مشکل کند، ما دچار کسالت خواهیم شد؛

نشانه‌های چرب شدن کبد

پس اگر با این علائم روبرو هستید حتما به پزشک مراجعه کنید و عوامل موثر بر چرب شدن کبد را در نظر بگیرید؛ دکتر الهام اختری، متخصص طب سنتی و استاد دانشگاه گفت: «اگر عواملی را که به چرب شدن کبد می‌انجامد حذف کنیم، کبد اصلاح خواهد شد.»

عوامل تشدید کننده کبد چرب

طبیعی است اگر این موارد از زندگی روزمره‌ حذف شوند اوضاع کبد بهبود خواهد یافت. دکتر گیاهی نیز افزود: «نکته مهمی که ما از متخصصین طب سنتی یاد گرفتیم این است که مخلوط کردن داروهای گیاهی و عرقیجات مشهور در درمان کبد با یکدیگر الزاما منجر به اثر بخشی بیشتر نمی‌شود! و درمان دارویی کبد چرب نیز در ویزیت حضوری و پیگیری آن انجام می‌شود.»

دکتر اختری تاکید کرد: «نکته طلایی اصلاح سبک زندگی و داشتن فعالیت کافی بدنی و ورزش روزانه است؛ ورزشی که موجب تعریق و طپش قلب بشود کار کبد شما و همه بدن شما را به تدریج بهتر خواهد کرد.»

منبع: همشهری

طبع و خواص دمنوش میوه گل نستترن در طب سنتی|خواص دمنوش نسترن|میوه گل نسترن

طبع و خواص دمنوش نسترن+12 خاصیت دمنوش میوه گل نسترن+ تداخلات دارویی

طبع و خواص سیب زمینی در طب سنتی

طبع سیب زمینی سرده یا گرم ؟ + خواص + مصلحات - در طب سنتی اسلامی

طبع و خواص سوسنبر در طب سنتی|طبع و خواص سوسنبر در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص سوسنبر( نعنا فلفلی) در طب سنتی ایرانی+ مضرات و مصلحات

طبع کاکائو در طب سنتی ایرانی اسلامی|خواص کاکائو در طب سنتی ایرانی اسلامی|کاکائو در طب سنتی ایرانی اسلامی

خواص و طبع کاکائو در طب سنتی ایرانی اسلامی + مصلحات

طبع و خواص جوز هندی در طب سنتی ایرانی

طبع و خواص جوز هندی در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ مصلحات

ایران رتبه چهارم تولید علم طب سنتی

رتبه چهارم تولید علم طب سنتی جهان، در اختیار ایران!

رژیم سلامت طب سنتی - با طب سنتی - در طب سنتی - طب اسلامی - طب ایرانی

درمان بارداری خارج از رحم در طب سنتی|بارداری خارج از رحم

درمان خانگی بارداری خارج از رحم و سقط خارج از رحم با طب سنتی + درمان دارویی