طب شناس
طبع و خواص عرق زنجبیل در طب سنتی|طبع عرق زنجبیل

عرق زنجبیل و همه آنچه که در مورد طبع و خواص آن باید بدانید

تاریخ انتشار: July 15, 2022

رای به این نوشته: 4.06/5 (281 رای)

عرق زنجبیل از جمله عرقیجات گیاهی است که از تقطیر گیاه زنجبیل و مخلوط سازی آن با آب، حاصل میشود.

گیاه زنجبیل برای اولین بار در جنوب شرق آسیا یافت شد و به مرور زمان به کشور هایی نظیر هند، چین، نیجریه و نپال رسید.

امروزه کشور هند، بیشترین سهم را در صادرات گیاه زنجبیل دارد.

عرق زنجبیل مانند گیاه زنجبیل دارای خواص و فواید بسیاری است که در ادامه ی این مطلب به آنها خواهیم پرداخت.

طبع عرق زنجبیل

شاید برای شما هم سوال شده باشد که طبع عرق زنجبیل گرم است یا سرد؟ تر است یا خشک؟ در پاسخ به این سوال باید گفته شود، که همانند طبع زنجبیل، طبع عرق زنجبیل نیز گرم و خشک است.

خواص عرق زنجبیل

در ابتدا توجه داشته باشید که میتوانید عرق زنجبیل را بسته به نیازی که به این عرق دارید، در قبل و یا بعد از وعده های غذایی خود میل کنید.

چنانچه از عرق زنجبیل جهت کاهش وزن استفاده میکنید، این عرق را قبل از وعده غذایی میل نمایید.

البته توجه داشته باشید جهت درمان رفلاکس معده خود میبایست عرق زنجبیل را در حین صرف وعده غذایی مصرف نمایید.

عرق زنجبیل دارای خواص و مواد معدنی بسیاری است که در ادامه به شرح آنها خواهیم پرداخت:

طبع عرق زنجبیل
طبع عرق زنجبیل

از دیگر خواص عرق زنجبیل می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

عرق زنجبیل و حفظ سلامت کبد

عرق زنجبیل میتواند موجب حفظ سلامت کبد شود. عرق زنجبیل، موجب میشود که التهاب در کبد کاهش یابد.

علاوه بر آن، عرق زنجبیل قادر است از تکثیر و تمایز سلول های سرطانی، از جمله سلول های سرطانی کبد، جلوگیری کند.

همچنین، عرق زنجبیل با افزایش سطح آنزیم های آنتی اکسیدان سبب کاهش سطح تری گلیسرید در خون شده و بدین صورت به درمان کبد چرب کمک خواهد کرد.

مضرات و منبع مصرف عرق زنجیل

عرق زنجبیل نیز مانند هر ماده خوراکی دیگری در کنار مزایا و خواصی که دارد، دارای مضرات و منع مصرف هایی برای برخی از افراد است.

در ادامه به موارد منع مصرف عرق زنجبیل برای برخی افراد خواهیم پرداخت.

عرق زنجبیل برای چه افرادی مناسب نیست؟

به طور کلی عرق زنجبیل برای افراد زیر مناسب نمیباشد:

مصلحات عرق زنجبیل

از آنجایی که طبع عرق زنجبیل گرم است بهتر است اولا از مصرف زیاد آن خودداری شود، و به صورت کنترل شده و مناسب از عرق زنجبیل استفاده شود، ثانیاً بهتر است در کنارِ عرق زنجبیل از عسل و یا روغن بادام استفاده شود.

طبع و خواص بادیان رومی در طب سنتی|طبع بادیان رومی- خواص بادیان رومی|

طبع بادیان رومی یا انیسون+ بیش از 30 خاصیت بادیان رومی در طب سنتی

اگر-سیر-نمی-خورید-لااقل-مرزه-بخورید

اگر سیر نمی‌خورید لااقل از این سبزی غافل نشوید.

درمان ترک پا با طب سنتی

نابود کردن ترک پا با این 4 روش

طبع و خواص روغن پسته در طب سنتی

طبع روغن پسته در طب سنتی+ خواص و مضرات آن+ مصلح

خواص-دمنوش-هل-دارچین-و-زعفران در-طب-سنتی|خواص هل|خواص دارچین|خواص زعفران

خواص دمنوش هل دارچین و زعفران در طب سنتی+ خواص 3 ترکیب اصلی دمنوش

تاثیر کباب بر حافظه

خوردن کباب با حافظه شما چه می کند؟

طبع و خواص موز در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع موز در طب سنتی سرده یا گرمه موز خرد شده پوست کنده|خواص موز یا خاصیت موز|طبع موز

طبع و خواص موز از منظر طب سنتی+ عوارض و مصلحات

لزوم ایجاد و گسترش رشته طب سنتی و داروهای گیاهی