طب شناس
طبع و خواص عرق زنجبیل در طب سنتی|طبع عرق زنجبیل

عرق زنجبیل و همه آنچه که در مورد طبع و خواص آن باید بدانید

تاریخ انتشار: July 15, 2022

رای به این نوشته: 4.06/5 (281 رای)

عرق زنجبیل از جمله عرقیجات گیاهی است که از تقطیر گیاه زنجبیل و مخلوط سازی آن با آب، حاصل میشود.

گیاه زنجبیل برای اولین بار در جنوب شرق آسیا یافت شد و به مرور زمان به کشور هایی نظیر هند، چین، نیجریه و نپال رسید.

امروزه کشور هند، بیشترین سهم را در صادرات گیاه زنجبیل دارد.

عرق زنجبیل مانند گیاه زنجبیل دارای خواص و فواید بسیاری است که در ادامه ی این مطلب به آنها خواهیم پرداخت.

طبع عرق زنجبیل

شاید برای شما هم سوال شده باشد که طبع عرق زنجبیل گرم است یا سرد؟ تر است یا خشک؟ در پاسخ به این سوال باید گفته شود، که همانند طبع زنجبیل، طبع عرق زنجبیل نیز گرم و خشک است.

خواص عرق زنجبیل

در ابتدا توجه داشته باشید که میتوانید عرق زنجبیل را بسته به نیازی که به این عرق دارید، در قبل و یا بعد از وعده های غذایی خود میل کنید.

چنانچه از عرق زنجبیل جهت کاهش وزن استفاده میکنید، این عرق را قبل از وعده غذایی میل نمایید.

البته توجه داشته باشید جهت درمان رفلاکس معده خود میبایست عرق زنجبیل را در حین صرف وعده غذایی مصرف نمایید.

عرق زنجبیل دارای خواص و مواد معدنی بسیاری است که در ادامه به شرح آنها خواهیم پرداخت:

طبع عرق زنجبیل
طبع عرق زنجبیل

از دیگر خواص عرق زنجبیل می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

عرق زنجبیل و حفظ سلامت کبد

عرق زنجبیل میتواند موجب حفظ سلامت کبد شود. عرق زنجبیل، موجب میشود که التهاب در کبد کاهش یابد.

علاوه بر آن، عرق زنجبیل قادر است از تکثیر و تمایز سلول های سرطانی، از جمله سلول های سرطانی کبد، جلوگیری کند.

همچنین، عرق زنجبیل با افزایش سطح آنزیم های آنتی اکسیدان سبب کاهش سطح تری گلیسرید در خون شده و بدین صورت به درمان کبد چرب کمک خواهد کرد.

مضرات و منبع مصرف عرق زنجیل

عرق زنجبیل نیز مانند هر ماده خوراکی دیگری در کنار مزایا و خواصی که دارد، دارای مضرات و منع مصرف هایی برای برخی از افراد است.

در ادامه به موارد منع مصرف عرق زنجبیل برای برخی افراد خواهیم پرداخت.

عرق زنجبیل برای چه افرادی مناسب نیست؟

به طور کلی عرق زنجبیل برای افراد زیر مناسب نمیباشد:

مصلحات عرق زنجبیل

از آنجایی که طبع عرق زنجبیل گرم است بهتر است اولا از مصرف زیاد آن خودداری شود، و به صورت کنترل شده و مناسب از عرق زنجبیل استفاده شود، ثانیاً بهتر است در کنارِ عرق زنجبیل از عسل و یا روغن بادام استفاده شود.

همه خواص روغن سیاه دانه از منظر طب سنتی|خواص روغن سیاهدانه|روغن سیاه دانه

همه خواص روغن سیاهدانه از منظر طب سنتی+ خواص روغن سیاه دانه برای لاغری

طبع و خواص دیزی در طب سنتی|خواص آبگوشت دیزی|خواص و مضرات دیزی

طبع و خواص دیزی در طب سنتی + مضرات و موارد منع مصرف

مراقبت های قبل از بارداری در طب اسلامی و طب سنتی|تغذیه پیش از بارداری|مراقبت های قبل از بارداری

مراقبت های قبل از بارداری در طب اسلامی و طب سنتی+ 7 نکته تغذیه ای مهم

طبع و خواص خورش ترشه تره در طب سنتی + 11 خاصیت بینظیر خورش ترشه تره|خواص ترشه تره

طبع و خواص خورش ترشه تره در طب سنتی + 11 خاصیت بینظیر خورش ترشه تره

وام کشاورزی برای کاشت گیاهان دارویی

وام قرض الحسنه بنیاد علوی برای کاشت گیاهان دارویی برای کشاورزان

درمان قار و قور شکم و معده درد و درمان سردی معده

درمان سریع صدا شکم+ 9 روش درمان قار و قور شکم در طب سنتی

طبع و خواص یاسمن سفید در طب سنتی|خواص یاسمن سفید

طبع و خواص یاسمن سفید در طب سنتی + مضرات و 2 مصلح آن

عوارض فوت کردن غذا

عوارض فوت کردن غذا و نوشیدنی‌های داغ!