طب شناس
درمان ترشی معده در طب سنتی + 9 راه برای درمان ترش کردن معده|درمان ترشی معده

درمان ترشی معده در طب سنتی + 9 راه برای درمان سریع ترشی معده

تاریخ انتشار: February 2, 2023

رای به این نوشته: 4.65/5 (628 رای)

اگر جزو افرادی هستید که از نفخ، ناراحتی معده و آروغ زدن اذیت میشوید و یا در مواقع مختلف دچار درد شدید در ناحیه شکم  و مزه ترشی در گلوی خود میشوید باید بگوییم که شما به ترش کردن معده دچار هستید.

اکثر افراد ترش کردن معده را تجربه کرده اند که این بیماری به سوهاضمه نیز شناخته میشود.علائم این بیماری عبارتند از: درد در ناحیه شکم، نفخ و سوزش سر دل. در ادامه همراه ما باشید تا اطلاعاتی درباره درمان ترشی معده در طب سنتی در اختیارتان قرار دهیم.

ترش کردن معده چیست؟

برای هضم غذا، معده از خود اسید ترشح میکند. دیواره معده در برابر این اسید مقاوم میباشد ولی اگر اسید معده بیش از حد ترشح شود و به مری راه پیدا کند یک احساس ناخوشایندی را برای فرد به وجود می آورد که به آن ترش کردن معده یا سوزش سر دل میگویند.

این سوزش به دلیل ترشح بیش از حد معده اتفاق می افتد و رفلاکس معده به مری میباشد که حدود نیم تا دو ساعت بعد از صرف غذا به وجود می آید.

علت ترش کردن معده چیست؟

ترش کردن معده به دلایل متعددی رخ میدهد. موارد زیر میتواند موجب ترشی معده و احساس سوزش و ناراحتی در آن شود که اغلب بعد از مصرف غذا شدت پیدا میکند.

از دیگر عواملی که موجب سوزش معده میشوند:

درمان ترشی معده
درمان ترشی معده

ترش کردن معده چه علائمی دارد؟

ترش کردن معده با علائمی همراه است. این بیماری اغلب با یکسری بیماری ها مانند بیماری های تنفسی و قلبی اشتباه گرفته میشود. در ادامه به علائم ترشی معده خواهیم پرداخت:

درمان سریع ترش کردن معده در طب سنتی:

ترش کردن معده موضوع آزار دهنده ای است. سوزش معده یا برگشت مقدری اسید معده به دهان، باعث رنج و درد و ناراحت افراد می شود. برای درمان سریع ترش کردن معده ابتدا لازم است به تغذیه خود دقت کنید و از پرخوری و سرهم خوری پرهیز کنید. در کنار رعایت اصول صحیح غذا خوردن می توانید از این تدابیر نیز برای درمان سریع ترش کردن معده استفاده کنید:

توصیه هایی برای جلوگیری از ترش کردن معده:

عوارض ترش کردن معده:

روش-مصرف-و-طرز-تهیه-داروی-امام-کاظم-تابستانه-و-زمستانه

طرز تهیه و طریقه مصرف داروی امام کاظم (ع)

طبع و خواص دونگ کوئی یا سنبل ختایی در طب سنتی|خواص دونگ کوئی|دونگ کوئی

طبع دونگ کوئی یا سنبل ختایی در طب سنتی+ شرح 12 خواص ویژه دونگ کوئی

طبع و خواص برگ سیر در طب سنتی|طبع برگ سیر

طبع برگ سیر سرد است یا گرم؟ خواص برگ سیر + عوارض و مصلح

طبع و خواص عرق کاکوتی در طب سنتی|خواص و طبع عرق کاکوتی در طب سنتی + 12 خاصیت فوق العاده عرق کاکوتی|طبع عرق کاکوتی

خواص و طبع عرق کاکوتی در طب سنتی + 12 خاصیت فوق العاده عرق کاکوتی

طبع و خواص دمنوش آویشن در طب سنتی|خواص دمنوش آویشن|دمنوش آویشن

طبع و خواص دمنوش آویشن+ 20 خاصیت ویژه دمنوش آویشن در طب سنتی+ روش تهیه

ایران رتبه چهارم تولید علم در حوزه طب سنتی را دارد

ایران در حوزه طب سنتی، رتبه 4 تولید علم را دارد

طبع و 8 خاصیت کباب کوبیده در طب سنتی+ طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی|خواص کباب کوبیده

طبع کباب کوبیده در طب سنتی+ خواص+ مضرات+ مصلحات

عرقیات گیاهی

کوتاه و مختصر درمورد عرقیات گیاهی