طب شناس
درمان ترشی معده در طب سنتی + 9 راه برای درمان ترش کردن معده|درمان ترشی معده

درمان ترشی معده در طب سنتی + 9 راه برای درمان سریع ترشی معده

تاریخ انتشار: February 2, 2023

رای به این نوشته: 4.65/5 (628 رای)

اگر جزو افرادی هستید که از نفخ، ناراحتی معده و آروغ زدن اذیت میشوید و یا در مواقع مختلف دچار درد شدید در ناحیه شکم  و مزه ترشی در گلوی خود میشوید باید بگوییم که شما به ترش کردن معده دچار هستید.

اکثر افراد ترش کردن معده را تجربه کرده اند که این بیماری به سوهاضمه نیز شناخته میشود.علائم این بیماری عبارتند از: درد در ناحیه شکم، نفخ و سوزش سر دل. در ادامه همراه ما باشید تا اطلاعاتی درباره درمان ترشی معده در طب سنتی در اختیارتان قرار دهیم.

ترش کردن معده چیست؟

برای هضم غذا، معده از خود اسید ترشح میکند. دیواره معده در برابر این اسید مقاوم میباشد ولی اگر اسید معده بیش از حد ترشح شود و به مری راه پیدا کند یک احساس ناخوشایندی را برای فرد به وجود می آورد که به آن ترش کردن معده یا سوزش سر دل میگویند.

این سوزش به دلیل ترشح بیش از حد معده اتفاق می افتد و رفلاکس معده به مری میباشد که حدود نیم تا دو ساعت بعد از صرف غذا به وجود می آید.

علت ترش کردن معده چیست؟

ترش کردن معده به دلایل متعددی رخ میدهد. موارد زیر میتواند موجب ترشی معده و احساس سوزش و ناراحتی در آن شود که اغلب بعد از مصرف غذا شدت پیدا میکند.

از دیگر عواملی که موجب سوزش معده میشوند:

درمان ترشی معده
درمان ترشی معده

ترش کردن معده چه علائمی دارد؟

ترش کردن معده با علائمی همراه است. این بیماری اغلب با یکسری بیماری ها مانند بیماری های تنفسی و قلبی اشتباه گرفته میشود. در ادامه به علائم ترشی معده خواهیم پرداخت:

درمان سریع ترش کردن معده در طب سنتی:

ترش کردن معده موضوع آزار دهنده ای است. سوزش معده یا برگشت مقدری اسید معده به دهان، باعث رنج و درد و ناراحت افراد می شود. برای درمان سریع ترش کردن معده ابتدا لازم است به تغذیه خود دقت کنید و از پرخوری و سرهم خوری پرهیز کنید. در کنار رعایت اصول صحیح غذا خوردن می توانید از این تدابیر نیز برای درمان سریع ترش کردن معده استفاده کنید:

توصیه هایی برای جلوگیری از ترش کردن معده:

عوارض ترش کردن معده:

طبع و 11 خاصیت کتلت گوشت با سیب زمینی در طب سنتی+ طرز تهیه|خواص کتلت گوشت|مضرات و عوارض کتلت گوشت

طبع و 11 خاصیت کتلت گوشت با سیب زمینی در طب سنتی+ طرز تهیه

تولید-2-داروی-گیاهی-درمان-کرونا-در-کشور

تلاش 2 شرکت ایرانی برای تولید داروی گیاهی درمان کرونا

طبع مربا به در طب سنتی|طبع مربا به

طبع مربا به سرد است یا گرم؟ خواص به و مربا به و سایر فرآورده های آن

درمانه سرفه مستمر

با سرفه های پاییزی چه کنیم؟

علل و درمان خستگی صبحگاهی|علت خستگی و کسالت صبحگاهی|درمان کسالت صبحگاهی

چرا صبح ها کسلی؟ علت کسالت صبحگاهی و درمان آن

علل و درمان اسهال خونی با تدابیر طب سنتی|درمان اسهال خونی

درمان اسهال خونی با بیش از 20 راهکار طب سنتی + علل ابتلا به اسهال خونی

آغوز مسما

طبع و خواص گوشت جوجه تیغی در طب سنتی|طبع گوشت جوجه تیغی

آیا گوشت جوجه تیغی حلال و قابل خوردن است؟ طبع گوشت جوجه تیغی و 16 خاصیت آن