طب شناس
طبع و خواص عرق صنوبر|

طبع و خواص عرق صنوبر از منظر طب سنتی + 2 مصلح آن

تاریخ انتشار: July 24, 2022

رای به این نوشته: 4.21/5 (752 رای)

عرق صنوبر از برگهای سبز درخت صنوبر گرفته می شود. عرق صنوبر نیز مانند همه عرقیات گیاهی که می شناسیم و در مورد آنها صحبت کرده ایم به روش تقطیر به دست می آید و خواص فشرده و خالص صنوبر را دربر دارد.

گفته می شود که درخت صنوبر، بومی امریکای شمالی است اما در مناطق سردسیر اروپا نیز دیده شده. سوئد از جمله کشورهایی است که درخت صنوبر در آن دیده می شود. صنوبر سیاه با نام علمی پیسئا ماریانا پرکاربرد ترین گونه درخت صنوبر است که از آن برای عرق گیری، تهیه روغن، پماد و دیگر مصارف دارویی استفاده می شود.

شاید تا به حال عرق صنوبر را ندیده و استفاده نکرده باشید بنابراین احتمالا دوست داشته باشید درمورد این عرق گیاهی پرخاصیت اطلاعاتی به دست آورید. در این مطلب شما به صورت مختصر و مفید با طبع، خواص، مضرات و مصلح عرق صنوبر آشنا می شوید.

طبع عرق صنوبر چگونه است؟

آنچنان که از منابع طب سنتی به دست آمده عرق صنوبر طبع گرم دارد. استفاده از این دسته از عرقیات در روزهای سرد فواید بیشتری دارد. افراد با مزاج سرد نیز بهره بیشتری از خواص این عرق گیاهی می برند. گرم مزاجان اما بهتر است کمی احتیاط در مصرف را مدنظر داشته باشند و از مصلح آن نیز غافل نشوند.

طبع عرق صنوبر
طبع عرق صنوبر

خواص عرق صنوبر در طب سنتی

موارد منع مصرف و مضرات عرق صنوبر

خانم های باردار نباید عرق صنوبر مصرف کنند.

افراد مبتلا به نارسایی کلیه نباید عرق صنوبر مصرف کنند.

افراد مبتلا به پیلونفریت حاد نباید عرق صنوبر مصرف کنند.

افراد مبتلا به زخم معده نباید عرق صنوبر مصرف کنند.

افراد مبتلا به گاستریت حاد نباید عرق صنوبر مصرف کنند.

افرادی که سابقه حساسیت و آلرژی دارند، نباید عرق صنوبر مصرف کنند. بهتر است پیش از استفاده به مقدار کم تست کرده و در صورت اطمینان از عدم واکنش آلرژیک مصرف را ادامه داد.

بهتر است به کودکان خردسال داده نشود.

افرادی که آسیب دیدگی در مفاصل دارند نباید عرق صنوبر مصرف کنند.

در گرم مزاجان ایجاد سردرد می کند و ممکن است موجب زدن جوش یا آفت در دهان شود.

مصلح عرق صنوبر چیست؟

سکنجبین و به را بهترین مصلح برای عرق صنوبر نام برده اند.

طبع و خواص کوکوی پاغازه در طب سنتی||خواص کوکوی پاغازه

طبع و خواص کوکوی پاغازه + طرز تهیه و ترکیبات + مضرات و مصلح

طبع و خواص عرق بومادران|طبع عرق بومادران

طبع و خواص عرق بومادران در طب سنتی ایرانی و اسلامی

ایران رتبه چهارم تولید علم در حوزه طب سنتی را دارد

ایران در حوزه طب سنتی، رتبه 4 تولید علم را دارد

طبع مربا هویج و خواص و مضرات آن در طب سنتی||طبع مربا هویج

طبع مربا هویج سرد است یا گرم؟ خواص و مضرات مربا هویج + نکات نگهداری

طبع و خواص شربت انبه در طب سنتی|خواص شربت انبه

شربت انبه و خواص شگفت انگیز آن در طب سنتی

خواص نافله خوزستانی در طب سنتی و روش تهیه آن|خواص نافله خوزستانی

طبع و خواص نافله خوزستانی+ 7 خاصیت ویژه+ عوارض و مضرات

طبع و خواص خورش ترشه تره در طب سنتی + 11 خاصیت بینظیر خورش ترشه تره|خواص ترشه تره

طبع و خواص خورش ترشه تره در طب سنتی + 11 خاصیت بینظیر خورش ترشه تره

همه چیز درباره طبع و خواص تاس کباب در طب سنتی + 7 خاصیت بینظیر تاس کباب|طبع و خواص تاس کباب|

همه چیز درباره طبع و خواص تاس کباب در طب سنتی + 7 خاصیت بینظیر تاس کباب