طب شناس
منع مصرف گل گاوزبان

چه کسانی گل گاوزبان نخورند؟

تاریخ انتشار: July 28, 2022

رای به این نوشته: 4.04/5 (654 رای)

گیاه گل گاوزبان یا افعی دارای طبع گرم است که در کتب قدیمی برای آن نام «لسان الثور» استفاده می‌شد.

گیاه گل گاوزبان یا افعی دارای طبع گرم است که در کتب قدیمی برای آن نام «لسان الثور» استفاده می‌شد. همه ما خواص درمانی گل گاوزبان را می‌شناسیم و از زمان‌های قدیم از آن استفاده می‌کردیم. منشا اصلی این گیاه پرخاصیت دمشق و رشته کوه‌های البرز است.

خواص درمانی گیاه گل گاوزبان را بشناسید

گل گاوزبان حاوی مقدار زیادی منیزیم است که همین عامل در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان تاثیر دارد. متخصصان طب سنتی توصیه می‌کنند افرادی که از نظر روانی دچار اختلال هستند و بابت هر موضوعی به سرعت عصبی می‌شوند یا بهتر بگوییم از نظر دیگران پرخاشگر هستند بهترین گزینه برای آن‌ها نوشیدن دمنوش گل گاوزبان است.

در این روز‌های کرونایی یکی از مهم‌ترین کار‌ها تقویت سیستم ایمنی بدن است و گل گاوزبان حاوی مقدار زیادی ویتامین C بوده که مصرف آن می‌تواند سیستم ایمنی بدن را در مقابل کرونا تقویت کند. فلاونوئید‌های موجود در گل گاوزبان برای درمان سرماخوردگی و گلودرد موثر است، اگر به خشکی گلو یا تنگی نفس مبتلا هستید حتما از این دمنوش گیاهی استفاده کنید.

از دیگر فواید این گیاه طبیعی می‌توان به آنتی اکسیدان‌های موجود در آن اشاره کرد که باعث بهبود گردش خون، کاهش ابتلا به بیماری‌های قلبی- عروقی، کاهش قند خون، بهبود دیابت، درمان کمر درد و دل درد ناشی از دوران قاعدگی است. متخصصان طب سنتی توصیه می‌کنند که برای درمان آکنه و جوش صورت حتما از گیاه گل گاوزبان استفاده شود.

خواص درمانی روغن دانه گل گاوزبان

گل گاو زبان دارای خواص فراوانی از جمله بهبود بیماری هاست. به همین علت روغن این گیاه برای درمان آرتریت روماتوئید، اگزما، آکنه، جوش صورت، درمان شوره سر، کاهش علائم ام اس و کاهش احتمال ابتلا به آلزایمر اشاره کرد.

مضرات مصرف بیش از حد دمنوش گل گاو زبان

از مضرات مصرف بیش از حد گیاه یا دمنوش گل گاو زبان می‌توان به سرطان کبد اشاره کرد و همچنین مقدار آلکالونید‌های موجود در چای آن به هیچ عنوان برای نوزادان، کودکان، بانوان باردار و شیرده مناسب نیست.

طرز تهیه دمنوش گل گاو زبان

۱.۳ پیمانه گل گاو زبان، ۲ عدد لیمو امانی کوچک، ۱.۴ پیمانه نبات و آب جوش به میزان لازم را داخل یک قوری سه پیمانه آب جوش دارد، بریزید و قوری را روی حرارت به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه قرار دهید تا دم بکشد و مناسب برای مصرف به خصوص افراد خسته یا مبتلا به استرس باشد.

منبع: برنا

طبع و خواص گل همیشه بهار در طب سنتی|خواص گل همیشه بهار|گل همیشه بهار|گل همیشه بهار

خواص گل همیشه بهار در طب سنتی ایرانی و اسلامی + طبع و مصلحات

آشواگاندا/ آشواگاندها یا (جنسینگ هندی)

برای دختردار شدن چه بخوریم؟|بایدها و نبایدهای دختردار شدن در طب سنتی ایرانی و اسلامی

بایدها و نبایدهای دختر دار شدن در طب سنتی. برای دختر دار شدن چه بخوریم و چه نخوریم؟

طبع و خواص روغن گردو در طب سنتی ایرانی و اسلامی|روغن گردو|خواص روغن گردو

طبع و خواص روغن گردو در طب سنتی و 3 عرق گیاهی که مصلح آن هستند

همه چیز در باره خواص و ویژگی های نمدار برگ ریز|خواص نمدار برگ ریز||عوارض و مضرات نمدار برگ ریز

طبع و خواص نمدار برگ ریز+ بیش از 20 خاصیت شگفت انگیز+ عوارض و مصلح

معجون درمان کمبود آهن اسموتی توت فرنگی|

خاتمه دادن به کمبود آهن با این معجون لذیذ!

دلایل و درمان فوری سرد شدن دست و پا در طب سنتی

درمان فوری سردی پا در طب سنتی+ 8 راهکار برای درمان فوری سردی شدید بدن

خواص مرصع پلو در طب سنتی||مرصع پلو|خواص مرصع پلو

طبع و خواص مرصع پلو، غذای خوشمزه ایرانی در طب سنتی