طب شناس
منع مصرف گل گاوزبان

چه کسانی گل گاوزبان نخورند؟

تاریخ انتشار: July 28, 2022

رای به این نوشته: 4.04/5 (654 رای)

گیاه گل گاوزبان یا افعی دارای طبع گرم است که در کتب قدیمی برای آن نام «لسان الثور» استفاده می‌شد.

گیاه گل گاوزبان یا افعی دارای طبع گرم است که در کتب قدیمی برای آن نام «لسان الثور» استفاده می‌شد. همه ما خواص درمانی گل گاوزبان را می‌شناسیم و از زمان‌های قدیم از آن استفاده می‌کردیم. منشا اصلی این گیاه پرخاصیت دمشق و رشته کوه‌های البرز است.

خواص درمانی گیاه گل گاوزبان را بشناسید

گل گاوزبان حاوی مقدار زیادی منیزیم است که همین عامل در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان تاثیر دارد. متخصصان طب سنتی توصیه می‌کنند افرادی که از نظر روانی دچار اختلال هستند و بابت هر موضوعی به سرعت عصبی می‌شوند یا بهتر بگوییم از نظر دیگران پرخاشگر هستند بهترین گزینه برای آن‌ها نوشیدن دمنوش گل گاوزبان است.

در این روز‌های کرونایی یکی از مهم‌ترین کار‌ها تقویت سیستم ایمنی بدن است و گل گاوزبان حاوی مقدار زیادی ویتامین C بوده که مصرف آن می‌تواند سیستم ایمنی بدن را در مقابل کرونا تقویت کند. فلاونوئید‌های موجود در گل گاوزبان برای درمان سرماخوردگی و گلودرد موثر است، اگر به خشکی گلو یا تنگی نفس مبتلا هستید حتما از این دمنوش گیاهی استفاده کنید.

از دیگر فواید این گیاه طبیعی می‌توان به آنتی اکسیدان‌های موجود در آن اشاره کرد که باعث بهبود گردش خون، کاهش ابتلا به بیماری‌های قلبی- عروقی، کاهش قند خون، بهبود دیابت، درمان کمر درد و دل درد ناشی از دوران قاعدگی است. متخصصان طب سنتی توصیه می‌کنند که برای درمان آکنه و جوش صورت حتما از گیاه گل گاوزبان استفاده شود.

خواص درمانی روغن دانه گل گاوزبان

گل گاو زبان دارای خواص فراوانی از جمله بهبود بیماری هاست. به همین علت روغن این گیاه برای درمان آرتریت روماتوئید، اگزما، آکنه، جوش صورت، درمان شوره سر، کاهش علائم ام اس و کاهش احتمال ابتلا به آلزایمر اشاره کرد.

مضرات مصرف بیش از حد دمنوش گل گاو زبان

از مضرات مصرف بیش از حد گیاه یا دمنوش گل گاو زبان می‌توان به سرطان کبد اشاره کرد و همچنین مقدار آلکالونید‌های موجود در چای آن به هیچ عنوان برای نوزادان، کودکان، بانوان باردار و شیرده مناسب نیست.

طرز تهیه دمنوش گل گاو زبان

۱.۳ پیمانه گل گاو زبان، ۲ عدد لیمو امانی کوچک، ۱.۴ پیمانه نبات و آب جوش به میزان لازم را داخل یک قوری سه پیمانه آب جوش دارد، بریزید و قوری را روی حرارت به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه قرار دهید تا دم بکشد و مناسب برای مصرف به خصوص افراد خسته یا مبتلا به استرس باشد.

منبع: برنا

طبع و خواص عرق تره در طب سنتی ایرانی و ااسلامی|طبع عرق تره

طبع و خواص عرق تره در طب سنتی ایرانی و اسلامی

خواص سیب برای افزایش میل جنسی

افزایش میل جنسی با این میوه

طبع و خواص آبگوشت زیره در طب ستی|خواص آبگوشت زیره

طبع آبگوشت زیره سرد است یا گرم؟ خواص و مضرات آبگوشت زیره در طب سنتی

راه تشخیص اصل مرغوب از نامرغوب|خواص عسل

عسل خوب / عسل بد!

طبع و خواص کال کباب در طب سنتی|طبع کال کباب|خواص کال کباب در طب سنتی

طبع و خواص کال کباب در طب سنتی+ طرز تهیه، مضرات و مصلحات

طبع و خواص ترب سفید از منظر طب سنتی ایرانی و اسلامی

خواص بیتر ملون و طبع و عوارض آن در طب سنتی|خواص بیتر ملون در طب سنتی|عوارض و مضرات بیتر ملون

خواص بیتر ملون و همه چیزهایی که باید در مورد آن بدانید+ 2 خاصیت ویژه

همه چیزهایی که باید در مورد رشته پلو بدانید|طبع رشته پلو|خواص رشته پلو|روشهای تهیه رشته پلو

خواص رشته پلو و روش های مختلف پخت آن+ارزش غذایی رشته پلو