طب شناس
طبع گوشت خروس در طب سنتی و خواص و مضرات آن + 8 خاصیت فوق العاده گوشت خروس|طبع گوشت خروس

طبع گوشت خروس در طب سنتی و خواص و مضرات آن + 8 خاصیت فوق العاده گوشت خروس

تاریخ انتشار: July 30, 2022

رای به این نوشته: 4.13/5 (608 رای)

مصرف گوشت خروس خواص بسیاری برای بدن دارد. اگر جزو افرادی هستید که از خواص و طبع گوشت خروس اطلاعی ندارید بهتر است با ما در ادامه این مطلب همراه باشید.

جالب است که بدانید بهترین خروس، خروسی است که هنوز نمیخواند. استفاده از سوپ خروس سبب درمان درد مفاصل و لرزش دست میشود.سوپ خروس برای درمان برونشیت نیز مفید است.

در ادامه این مطلب از طب شناس به شما اطلاعاتی درباره طبع گوشت خروس در طب سنتی و همچنین خواص گوشت خروس و مضرات آن خواهیم داد.

طبع گوشت خروس در طب سنتی چیست؟

طبع گوشت خروس در طب سنتی کمی گرم و خشک است و نزدیک به اعتدال میباشد.

طبع گوشت خروس
طبع گوشت خروس

خواص گوشت خروس در طب سنتی چیست؟

خواص گوشت خروس در طب سنتی اسلامی:

گوشت خروس دارای مقادیر بالایی نیاسین، ویتامین سی، تیامین، ویتامین B6، ریبوفلاوین، ویتامین دی و... میباشد که به همین دلیل از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.

استفاده از گوشت خروس بسیار خوب است زیرا هضم آن آسان است. استفاده از سوپ جوجه خروس به درمان درد مفاصل کمک میکند و در از بین بردن لرزش دست و بدن موثر است. همچنین این سوپ به درمان برونشیت نیز کمک میکند.

استفاده از این گوشت موجب جلوگیری از نفخ میشود. مصرف آبگوشت خروس درد معده که ناشی از باد است را کم میکند و سبب لینت مزاج میگردد.

گوشت خروس دارای ویتامین B است که به همین دلیل سبب تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از آب مروارید میشود. استفاده از این گوشت در بهبود عملکرد دستگاه گوارش و سیستم عصبی بدن موثر است.

سوپ جوجه خروس به درمان ضعف جسمی کمک میکند و مصرف این سوپ به افراد بیمار یا کسانی که دوران نقاهت را طی میکنند پیشنهاد میشود.

استفاده از گوشت خروس به دلیل هضم آسانی که دارد به خانم های باردار و خانم هایی که به تازگی زایمان کرده اند توصیه میشود.

گوشت خروس بسیار مقوی است و یک چاق کننده به حساب می آید. این گوشت به افزایش منی نیز کمک میکند.

مصرف گوشت خروس سبب دفع سودا میشود.

مصرف گوشت خروس به دلیل داشتن آهن در تولید هموگلوبین موثر است که در نتیجه باعث رفع کم خونی میشود.

گوشت خروس به دلیل داشتن ویتامین D  باعث جذب کلسیم میشود که در نتیجه سبب تقویت استخوان ها میگردد.

مضرات گوشت خروس چیست؟

درست است که گوشت خروس فواید بسیاری دارد اما مصرف بیش از اندازه آن مشکلاتی را به همراه می آورد پس بهتر است در مصرف آن زیاده روی نکنید.

گوشت خروس جزو گوشت های ناپز میباشد و به همین دلیل پخت آن زمان زیادی میبرد.

مصلح گوشت خروس چیست؟

مصلح گوشت خروس در طب سنتی سرکه، سکنجبین، روغن زیتون، آبغوره و روغن کنجد میباشد. مصرف این موارد در کنار گوشت خروس به بهبود خواص و مزاج آن کمک میکنند.

کلیه از کار افتاده را با طب سنتی بازگردانید|درمان از کار افتادن کلیه با تدابیر طب سنتی

بازگشت کلیه از کار افتاده!

همه چیز درباره خواص نان تافتون + 5 روش نگهداری نان|طبع نان تافتون

همه چیز درباره خواص نان تافتون + 5 روش نگهداری نان

طبع مربا گیلاس در طب سنتی|طبع مربا گیلاس

طبع مربا گیلاس سرد است یا گرم؟ نکات تهیه مربا گیلاس

طبع و خواص چریش در طب سنتی|خواص چریش

چریش چیست؟ معرفی بیش از 30 خواص چریش + مضرات آن در طب سنتی

طبع و خواص عرق بابونه در طب سنتی|طبع عرق بابونه

طبع و خواص عرق بابونه در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ 2 مصلح معروف آن

درمان زردی نوزاد با طب سنتی|همه چیز درباره درمان زردی نوزاد در خانه + 7 روش درمانی||

همه چیز درباره درمان زردی نوزاد در خانه + 7 روش درمانی

درمان گرفتگی رگهای قلب با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان گرفتگی رگهای قلب+ معجون درمان گرفتگی رگهای قلب

درمان گرفتگی رگهای قلب با طب سنتی+ دستور تهیه معجون گرفتگی رگهای قلب

طبع و خواص روغن زنجبیل در طب سنتی|خواص روغن زنجبیل

طبع و خواص روغن زنجبیل در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ مصلحات