طب شناس
قاصدک با قلب شما چه می کند؟

قاصدک با قلب شما چه می کند؟

تاریخ انتشار: July 31, 2022

رای به این نوشته: 4.36/5 (536 رای)

قاصدک یا گل قاصد خواص شگفت انگیزی دارد که در طب سنتی ایران و جهان به آن پرداخته شده است.

بر اساس مطلب منتشر شده از سوی پژوهشکده گیاهان دارویی بر اساس تحقیقات منتشر شده از سوی مصطفوی اسلام در گیاهان دارویی به انضمام طب سنتی آذربایجان، برگ های گیاه قاصدک حاوی مقدار زیادی پتاسیم بوده و از این جهت یک ادارآور از برگ های گیاه در دمان احتباس مایعات خصوصا در بیماران قلبی استفاده می گردد.

ریشه گل قاصد

ریشه گل قاصد داری خواصی نظیر تصفیه  کننده کبد ،رفع سنگ صفرا و زردی بوده و از آن می توان به عنوان ملین در یبوست استفاده کرد.

در کتاب قانون ابن سینا گیاه گل قاصد را معالج یرقان و ضماد این  گیاه را پادرزهر مار دانسته اند.

برگ های تازه قاصدک

برگ های تازه قاصدک قابلیت خوراکی دارد و می توان آن را بصورت سبزی تازه در سالاد به کار برد ، خوردن برگ های تازه گل قاصد موجب تصفیه دستگاه گوارش و خون می گردد.

تلخی کمی که در برگ های تازه گل قاصد وجود دارد مربوط به ماده متبلور تاراکساسین است.

جوشانده علف قاصدک

از جوشانده قاصدک می توانید بصورت مرهم و یا شستشوی موضعی جهت درمان نقرس ، جوش های سطحی پوست و ضد اگزما مصرف کنید.(80-50گرم ریشه )

دمکرده گل قاصد

جهت تصفیه کبد و در درمان سرماخوردگی های تب دار، بیماری های ریوی ،یبوست ، نقرس و اگزما به مقدار یک فنجان در 3یا 4 وعده طی روز میل کنید.(50گرم قسمت های هوایی خشک شده گیاه را به مدت 5 دقیقه دم کنید)

تنتور قاصدک

تنتور این گیاه به عنوان دارویی کمکی جهت تامین پتاسیم کافی به داروهای قلبی اضافه می گردد.

در چین از برگ ،گل ،ریشه و دانه های گل قاصد به عنوان ادرارآور و محرک کبد و نیز جهت دفع حرارت و سموم بدن استفاده می کنند.

طبع این گیاه سرد و گل قاصد بیشترین حد ویتامین A در بین گیاهان را دارا است و نیز دارای ترکیبات پروتئینی ، چربی، املاح معدنی، مقدار زیاذ پتاسیم و ماده های تلخی در برگ ها به نام تارکساسین است.

نام علمی گل قاصد Taraxacum officinale L و از خانواده کاسنیان است.

منبع: برنا

طبع و خواص گوشت جوجه تیغی در طب سنتی|طبع گوشت جوجه تیغی

آیا گوشت جوجه تیغی حلال و قابل خوردن است؟ طبع گوشت جوجه تیغی و 16 خاصیت آن

طبع رازیانه در طب سنتی اسلانی ایرانی دانه رازیانه|عوارض رازیانه|

طبع رازیانه سرده یا گرم؟ + خواص در طب سنتی

درمان رودل با تدابیر طب سنتی|درمان فوری رودل در طب سنتی + 9 درمان خانگی برای درمان رودل|درمان رودل

درمان سریع رودل در کودکان و بزرگسالان با طب سنتی+ 9 درمان خانگی

همه چیز درباره خواص نان تافتون + 5 روش نگهداری نان|طبع نان تافتون

همه چیز درباره خواص نان تافتون + 5 روش نگهداری نان

طبع و خواص فلوس در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص فلوس

طبع فلوس در طب سنتی + 16 خاصیت فلوس و روش های استفاده از آن

خواص خرما در طب سنتی ایرانی اسلامی|طبع و خواص خرما در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع خرما گرم است یا سرد ؟ خواص + مصلحات + مضرات

درمان خانگی آبسه دندان و درد دندان|درمان فوری آبسه در طب سنتی ایرانی و اسلامی

درمان آبسه و درد دندان با روشهای خانگی و طب سنتی+ 5 راهکار فوری

21 خاصیت و طبع آلبالو پلو در طب سنتی + طرز تهیه آلبالو پلو خوشمزه|خواص آلبالو پلو

21 خاصیت و طبع آلبالو پلو در طب سنتی + طرز تهیه آلبالو پلو خوشمزه