طب شناس
قاصدک با قلب شما چه می کند؟

قاصدک با قلب شما چه می کند؟

تاریخ انتشار: July 31, 2022

رای به این نوشته: 4.36/5 (536 رای)

قاصدک یا گل قاصد خواص شگفت انگیزی دارد که در طب سنتی ایران و جهان به آن پرداخته شده است.

بر اساس مطلب منتشر شده از سوی پژوهشکده گیاهان دارویی بر اساس تحقیقات منتشر شده از سوی مصطفوی اسلام در گیاهان دارویی به انضمام طب سنتی آذربایجان، برگ های گیاه قاصدک حاوی مقدار زیادی پتاسیم بوده و از این جهت یک ادارآور از برگ های گیاه در دمان احتباس مایعات خصوصا در بیماران قلبی استفاده می گردد.

ریشه گل قاصد

ریشه گل قاصد داری خواصی نظیر تصفیه  کننده کبد ،رفع سنگ صفرا و زردی بوده و از آن می توان به عنوان ملین در یبوست استفاده کرد.

در کتاب قانون ابن سینا گیاه گل قاصد را معالج یرقان و ضماد این  گیاه را پادرزهر مار دانسته اند.

برگ های تازه قاصدک

برگ های تازه قاصدک قابلیت خوراکی دارد و می توان آن را بصورت سبزی تازه در سالاد به کار برد ، خوردن برگ های تازه گل قاصد موجب تصفیه دستگاه گوارش و خون می گردد.

تلخی کمی که در برگ های تازه گل قاصد وجود دارد مربوط به ماده متبلور تاراکساسین است.

جوشانده علف قاصدک

از جوشانده قاصدک می توانید بصورت مرهم و یا شستشوی موضعی جهت درمان نقرس ، جوش های سطحی پوست و ضد اگزما مصرف کنید.(80-50گرم ریشه )

دمکرده گل قاصد

جهت تصفیه کبد و در درمان سرماخوردگی های تب دار، بیماری های ریوی ،یبوست ، نقرس و اگزما به مقدار یک فنجان در 3یا 4 وعده طی روز میل کنید.(50گرم قسمت های هوایی خشک شده گیاه را به مدت 5 دقیقه دم کنید)

تنتور قاصدک

تنتور این گیاه به عنوان دارویی کمکی جهت تامین پتاسیم کافی به داروهای قلبی اضافه می گردد.

در چین از برگ ،گل ،ریشه و دانه های گل قاصد به عنوان ادرارآور و محرک کبد و نیز جهت دفع حرارت و سموم بدن استفاده می کنند.

طبع این گیاه سرد و گل قاصد بیشترین حد ویتامین A در بین گیاهان را دارا است و نیز دارای ترکیبات پروتئینی ، چربی، املاح معدنی، مقدار زیاذ پتاسیم و ماده های تلخی در برگ ها به نام تارکساسین است.

نام علمی گل قاصد Taraxacum officinale L و از خانواده کاسنیان است.

منبع: برنا

طبع و خواص آقطی در طب سنتی|خواص آقطی|مضرات و مصلحات آقطی

طبع آقطی سرد است یا گرم؟ خواص آقطی در طب سنتی+ مضرات و مصلحات

طبع و خواص گوشت جوجه تیغی در طب سنتی|طبع گوشت جوجه تیغی

آیا گوشت جوجه تیغی حلال و قابل خوردن است؟ طبع گوشت جوجه تیغی و 16 خاصیت آن

درمان زگیل تناسلی با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان فوری زگیل تناسلی زنان و مردان در طب سنتی

زگیل تناسلی چیست؟ 5 راهکار درمان زگیل تناسلی در طب سنتی

درمان-خانگی-گرمی-معده-در-طب-سنتی

14 روش برای درمان فوری گرمی معده +درمان داغی معده در طب سنتی

رژیم لاغری با طب سنتی/ تدابیر لاغر شدن در طب سنتی|لاغر شدن در شیردهی|رژیم لاغری در دوران شیردهی|لاغری و کاهش وزن با طب سنتی|رژیم لاغری با طب سنتی ایرانی و اسلامی

رژیم لاغری طب سنتی+تدابیر لاغر شدن در طب سنتی+10 ترکیب شیرافزا در رژیم لاغری دوران شیردهی

خواص ابگوشت لپه در طب سنتی|خواص آبگوشت لپه

طبع و خواص آبگوشت لپه از دیدگاه طب سنتی ایرانی و اسلامی

خواص-و-طبع-لبو قرمز-و-چغندر-و-برگ-چغندر-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-لبو-طبع-چغندر-و-برگ-چغندر-در-طب-سنتی|خواص-و-طبع-برگ-چغندر-در-طب-سنتی

طبع لبو سرده یا گرمه؟ مصلحات+ خواص+ مضرات- در طب سنتی

طبع و خواص ترخون در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع ترخون در طب سنتی

طبع و خواص ترخون در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ مضرات و مصلح