طب شناس
همه چیز درباره خواص و طبع گوشت بز در طب سنتی + 10 فایده گوشت بز|طبع گوشت بز

همه چیز درباره خواص و طبع گوشت بز در طب سنتی + 10 فایده گوشت بز

تاریخ انتشار: August 2, 2022

رای به این نوشته: 4.72/5 (490 رای)

استفاده از گوشت بز در بعضی از کشورهای دنیا به ویژه هند و دیگر کشورهای قاره آسیا بسیار رایج می باشد اما این گوشت در کشور های آمریکایی و اروپایی طرفدار زیادی ندارد. گوشت بز از لحاظ ظاهری بسیار به گوشت گوسفند شبیه است اما این دو طعم و خواص متفاوتی نسبت به یکدیگر دارند.

با دانستن ویژگی های گوشت بز و گوسفند میتوانید آن ها را به سادگی از یکدیگر تشخیص دهید. اغلب افراد به خواص بیشمار گوشت بز آشنایی ندارند و به همین دلیل از این ماده پروتئینی در برنامه غذایی خود استفاده نمیکنند.

در ادامه این مطلب از طب شناس همراه ما باشید تا شما را با طبع گوشت بز در طب سنتی و همچنین خواص گوشت بز و مضرات آن آشنا کنیم.

طبع گوشت بز در طب سنتی چیست؟

طبع گوشت بز در طب سنتی گرم و تر است. این گوشت نسبت به گوشت گوسفند از رطوبت و حرارت کمتری برخوردار است بنابراین کمتر باعث چاقی میشود. مصرف گوشت بز برای افرادی که طبع سرد و خشکی دارند مفید است. اما گرم مزاجان بهتر است هنگام استفاده از این گوشت احتیاط کنند.

خواص گوشت بز در طب سنتی چیست؟

طبع گوشت بز
طبع گوشت بز

با مصرف گوشت بز سطح کلسترول را متعادل کنید:

اغلب افراد تصور میکنند هر ماده غذایی مثل گوشت های قرمز که خوشمزه هستند برای کلسترول مضر است اما باید بدانید گوشت قرمز بد نیست بلکه این چربی اشباع موجود در گوشت قرمز است که برای کلسترول مضر است.

در این مورد مصرف گوشت بز بسیار پیشنهاد میشود زیرا گوشت بز از میزان بیشتری چربی اشباع نشده نسبت به چربی اشباع شده برخوردار است و به همین دلیل استفاده از آن باعث کنترل سطح کسترول شما میشود.

گوشت بز برای درمان اوتیسم مفید است:

شاید این نکته را کمتر شنیده باشید که گوشت بز سبب درمان اوتیسم میشود اما باید گفت گوشت بز سرشار از اسید چرب امگا 3 است. برای درمان کودکان مبتلا به اوتیسم استفاده از اسید چرب امگا 3 بسیار مفید است و به همین دلیل میتوانید در رژیم غذایی آن ها گوشت بز را جایگزین دیگر گوشت ها نمایید.

مضرات گوشت بز چیست؟

گوشت بز دارای فواید بسیاری است اما مصرف بیش از اندازه آن ممکن است مشکلاتی را به همراه داشته باشد.

زیاده روی در مصرف گوشت بز باعث بروز مشکلاتی همچون: چاقی، افزایش وزن و مسمومیت غذایی میشود.

حتما به پخت کامل این گوشت توجه داشته باشید زیرا اگر گوشت بز پخت کاملی نداشته باشد سبب بروز مشکل در دستگاه گوارش میگردد.

استفاده این گوشت به افرادی که دچار بیماری های قلبی و فشار خون بالا هستند توصیه نمیشود زیرا این گوشت برای آنها مضر میباشد.

مصلح گوشت بز چیست؟

مصلح گوشت بز پیاز، دارچین، فلفل، خرما، زیره، نارگیل، نمک، میخک و بادام درختی شیرین میباشد. مصرف گوشت بز به همراه این موارد سبب تعادل طبع آن میگردد.

خوردن سالاد همراه با آبغوره یا سرکه سیب نیز می تواند میزان اثر گرمی گوشت بز بر بدن را کاهش دهد.

خواص سیاهدانه در طب سنتی|خواص سیاهدانه در طب سنتی

خواص سیاه دانه برای مردان در طب سنتی+ بهترین روش مصرف

طبع و خواص عرق بومادران|طبع عرق بومادران

طبع و خواص عرق بومادران در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طب ایرانی و طب سنتی و طب اسلامی باید احیا شود

ولایتی : طب سنتی ایرانی اسلامی باید احیا شود

تدابیر درمان و کاهش تپش قلب در طب سنتی|درمان تپش قلب

برای درمان تپش قلب چه کنیم؟ 8 گیاه دارویی موثر+ توصیه ها و تدابیر

طبع-و-خواص-زیتون-در-طب-سنتی-برگ-و-روغن|طبع-زیتون-در-طب-سنتی-مصلحات-برگ-و-روغن

طبع و خواص زیتون ، روغن و برگ آن - جلوگیری از سکته قلبی

پتله پلو

خواص و طبع گردو در طب سنتی ایرانی|خواص و طبع گردو در طب سنتی ایرانی

طبع گردو گرم است یا سرد؟+ مصلحات+ خواص+ مضرات- در طب سنتی

درمان بی حالی در طب سنتی

بی حالی را از تن بیرون کنید