طب شناس
همه چیز درباره خواص و طبع گوشت بز در طب سنتی + 10 فایده گوشت بز|طبع گوشت بز

همه چیز درباره خواص و طبع گوشت بز در طب سنتی + 10 فایده گوشت بز

تاریخ انتشار: August 2, 2022

رای به این نوشته: 4.72/5 (490 رای)

استفاده از گوشت بز در بعضی از کشورهای دنیا به ویژه هند و دیگر کشورهای قاره آسیا بسیار رایج می باشد اما این گوشت در کشور های آمریکایی و اروپایی طرفدار زیادی ندارد. گوشت بز از لحاظ ظاهری بسیار به گوشت گوسفند شبیه است اما این دو طعم و خواص متفاوتی نسبت به یکدیگر دارند.

با دانستن ویژگی های گوشت بز و گوسفند میتوانید آن ها را به سادگی از یکدیگر تشخیص دهید. اغلب افراد به خواص بیشمار گوشت بز آشنایی ندارند و به همین دلیل از این ماده پروتئینی در برنامه غذایی خود استفاده نمیکنند.

در ادامه این مطلب از طب شناس همراه ما باشید تا شما را با طبع گوشت بز در طب سنتی و همچنین خواص گوشت بز و مضرات آن آشنا کنیم.

طبع گوشت بز در طب سنتی چیست؟

طبع گوشت بز در طب سنتی گرم و تر است. این گوشت نسبت به گوشت گوسفند از رطوبت و حرارت کمتری برخوردار است بنابراین کمتر باعث چاقی میشود. مصرف گوشت بز برای افرادی که طبع سرد و خشکی دارند مفید است. اما گرم مزاجان بهتر است هنگام استفاده از این گوشت احتیاط کنند.

خواص گوشت بز در طب سنتی چیست؟

طبع گوشت بز
طبع گوشت بز

با مصرف گوشت بز سطح کلسترول را متعادل کنید:

اغلب افراد تصور میکنند هر ماده غذایی مثل گوشت های قرمز که خوشمزه هستند برای کلسترول مضر است اما باید بدانید گوشت قرمز بد نیست بلکه این چربی اشباع موجود در گوشت قرمز است که برای کلسترول مضر است.

در این مورد مصرف گوشت بز بسیار پیشنهاد میشود زیرا گوشت بز از میزان بیشتری چربی اشباع نشده نسبت به چربی اشباع شده برخوردار است و به همین دلیل استفاده از آن باعث کنترل سطح کسترول شما میشود.

گوشت بز برای درمان اوتیسم مفید است:

شاید این نکته را کمتر شنیده باشید که گوشت بز سبب درمان اوتیسم میشود اما باید گفت گوشت بز سرشار از اسید چرب امگا 3 است. برای درمان کودکان مبتلا به اوتیسم استفاده از اسید چرب امگا 3 بسیار مفید است و به همین دلیل میتوانید در رژیم غذایی آن ها گوشت بز را جایگزین دیگر گوشت ها نمایید.

مضرات گوشت بز چیست؟

گوشت بز دارای فواید بسیاری است اما مصرف بیش از اندازه آن ممکن است مشکلاتی را به همراه داشته باشد.

زیاده روی در مصرف گوشت بز باعث بروز مشکلاتی همچون: چاقی، افزایش وزن و مسمومیت غذایی میشود.

حتما به پخت کامل این گوشت توجه داشته باشید زیرا اگر گوشت بز پخت کاملی نداشته باشد سبب بروز مشکل در دستگاه گوارش میگردد.

استفاده این گوشت به افرادی که دچار بیماری های قلبی و فشار خون بالا هستند توصیه نمیشود زیرا این گوشت برای آنها مضر میباشد.

مصلح گوشت بز چیست؟

مصلح گوشت بز پیاز، دارچین، فلفل، خرما، زیره، نارگیل، نمک، میخک و بادام درختی شیرین میباشد. مصرف گوشت بز به همراه این موارد سبب تعادل طبع آن میگردد.

خوردن سالاد همراه با آبغوره یا سرکه سیب نیز می تواند میزان اثر گرمی گوشت بز بر بدن را کاهش دهد.

درمان سینوزیت با پیاز و روش های خانگی دیگر|درمان سینوزیت|بخور و درمان سینوزیت

3 روش درمان خانگی سینوزیت با پیاز + 5 روش درمان سینوزیت با طب سنتی

آلرژی در فصل بهار درمان فوری و جلوگیری

درمان فوری+ جلوگیری از آلرژی بهاره با طب سنتی | حجامت آلرژی

طبع و خواص کلم بروکلی در طب سنتی|طبع و خواص کلم بروکلی در طب ستی ایرانی و اسلامی

همه چیز درباره کلم بروکلی و خواص آن+ طبع، مضرات و مصلح

درمان کم کاری تیروئید با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان تیروئید کم کار

درمان کم کاری تیروئید در طب سنتی+ 18 راهکار درمان تیروئید کم کار

مرگ کبد با یک غذای ساده

مرگ کبد با یک غذای ساده!

درمان فوری قرمزی چشم|درمان فوری قرمزی چشم با طب سنتی ایرانی و اسلامی

درمان فوری قرمزی چشم با طب سنتی+ 9 روش خانگی ساده

طبع عرق گشنیز در طب سنتی|طبع عرق گشنیز

طبع عرق گشنیز و خواص آن در طب سنتی+ مضرات و مصلحات

اقتصاد طب سنتی

سهم نیم درصدی ایران در اقتصاد طب سنتی