طب شناس
طبع نان لواش در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع نان لواش

طبع و خواص نان لواش+ 4 خاصیت ویژه نان لواش برای بدن

تاریخ انتشار: August 19, 2022

رای به این نوشته: 4.5/5 (250 رای)

نان لواش، یکی از انواع نان ها بوده که مبدا پخت آن کشور های ایران و ارمنستان میباشد.

مواد اولیه بکار رفته در نان لواش آرد، آب و نمک میباشد.

نان لواش یک نان نازک بوده و کاربرد گسترده ای به خصوص در بین مردم ایران دارد. برخی افراد نان لواش را به صورت تازه مصرف میکنند.

در حالت تازه، نان لواش نرم میباشد اما بعد از گذشت مدتی، این نان بسیار خشک شده و بعضی افراد همانند چیپس آن را مصرف میکنند.

طبع نان لواش سرد است یا گرم؟

شاید برای شما هم سوال شده باشد که طبع و مزاج نان لواش گرم است یا سرد؟ تر است یا خشک؟ در پاسخ به این سوال باید گفته شود که، طبع نان لواش معتدل و کمی خشک است.

خواص نان لواش در طب سنتی

نان لواش دارای خاصیت هایی است که احتمالا از آنها بی خبر هستید. در ادامه این مطلب به معرفی این خواص خواهیم پرداخت:

طبع نان لواش
طبع نان لواش

علاوه بر این موارد، ویژگی و خواصی وجود دارد که جزو ویژگی های عمومی نان ها میباشد؛ در ادامه به بررسی و معرفی این خواص عمومی نان ها خواهیم پرداخت:

نان و تأمین انرژی بدن

افرادی که به صورت روزانه ورزش میکنند لازم است که قبل از ورزش‌های سنگین نان مصرف کنند؛ زیرا نان به‌طور متوسط ۵۰ درصد نشاسته را در خود جای‌ داده و به همین دلیل حاوی گلوسید هایی است که انرژی بدن را تأمین می‌کنند.

این گلوسید ها در کبد و عضلات دیگر به‌صورت گلیکوژن ذخیره می‌شوند. بنابراین مصرف نان برای تأمین انرژی بدن ضروری است.

نان و دفع بهتر

یکی از روش هایی که جهت مقابله با یبوست بدان توصیه می‌شود، مصرف فیبر است. نان هم یکی از مواد غذایی میباشد که منبع غنی فیبر محسوب می‌شود و میتواند بر بهبود عملکرد روده‌ها و تنظیم قند خون مفید واقع شود.

البته توجه داشته باشید که نان کامل حاوی فیبر بیشتری نسبت به نان سفید، نظیر نان لواش، است.

نان و کنترل وزن

نان سبوس‌دار حاوی فیبر و گلوسید های پیچیده است. به همین دلیل، برای مدتی طولانی معده را پر نگه داشته و این باعث می‌شود که از ریزه خواری بین وعده‌ های غذایی‌ تان خودداری کنید.

بنابراین توصیه میشود که اگر رژیم لاغری گرفته‌اید، مصرف نان را در آن هرگز فراموش نکنید.

نگران تأثیر برعکس آن نباشید چون نان قند کمی داشته و مناسب جهت مصرف در وعده های غذایی، به خصوص شام، است.

نان و بهبود عملکرد مغز

مغز ما ذخیره انرژی محدودی دارد و وقتی روزه هستیم یا بعد از خواب شب، صبح احساس گرسنگی به ما دست میدهد.

نان برای اکثر مردم بهترین گزینه برای مصرف در صبحانه است؛ زیرا باعث بهبود عملکرد مغز و تأمین انرژی مورد نیاز جهت ادامه ی روز می‌شود.

بنابراین توصیه میشود که سعی کنید به‌ جای مصرف کیک، بیسکوییت و کلوچه در وعده ی صبحانه از نان برای این وعده بهره بگیرید.

مضرات و منع مصرف نان لواش

نان لواش نیز مانند هر ماده خوراکی دیگری در کنار مزایا و خواصی که دارد، دارای مضرات و منع مصرف هایی برای برخی از افراد است.

در ادامه به موارد منع مصرف نان لواش برای برخی افراد خواهیم پرداخت.

نان لواش برای چه افرادی مناسب نیست؟

به طور کلی نان لواش برای افراد زیر مناسب نمیباشد:

روش‌های نگهداری بهتر انواع نان

در آخر، روش های نگهداری بهتر انواع نان را به اختصار توضیح خواهیم داد:

همچنین خوب است بدانید که عمر مفید نان لواش حدود 2 الی 3 هفته در دمای اتاق، تا 8 هفته در دمای سرد و تا 6 ماه در حالت یخ زده است.

طبع و خواص عرق گل گاوزبان در طب سنتی|طبع عرق گل گاوزبان

همه آنچه که باید در مورد طبع و خواص عرق گل گاوزبان بدانید

10 خاصیت فوق العاده گیاه آب قاشقی+ طریقه مصرف+ مضرات||خواص آب قاشقی

10 خاصیت فوق العاده گیاه آب قاشقی+ طریقه مصرف+ مضرات

درمان گرفتگی رگهای قلب با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان گرفتگی رگهای قلب+ معجون درمان گرفتگی رگهای قلب

درمان گرفتگی رگهای قلب با طب سنتی+ دستور تهیه معجون گرفتگی رگهای قلب

خطر-ضدعفونی-کننده-ها-در-مقابل-کرونا|جلسه-حکیمان-طب-سنتی-درباره-کرونا

کرونا دوم، مواد ضدعفونی کننده اول

درمان واریکوسل در طب سنتی|درمان واریکوسل با طب سنتی + 6 راهکار طب سنتی برای درمان واریکوسل|درمان واریکوسل

درمان واریکوسل با طب سنتی + 6 راهکار طب سنتی برای درمان واریکوسل

طبع و خواص برگ بو در طب سنتی|طبع برگ بو|خواص برگ بو

خواص برگ بو در طب سنتی+ طبع، عوارض و مصلحات

خواص دمنوش گیاهی زیرفون در طب سنتی|دمنوش زیرفون|خواص دمنوش زیرفون|دمنوش گیاهی زیرفون

خواص دمنوش گیاهی زیرفون در طب سنتی+ خواص 2 دمنوش ترکیبی زیرفون

طبع و 10 خاصیت شگفت انگیز کوفته عربی در طب سنتی+ طرز تهیه|خواص کوفته عربی

طبع و 10 خاصیت شگفت انگیز کوفته عربی در طب سنتی+ طرز تهیه