طب شناس
طبع و خواص جگرسفید در طب سنتی|خواص و طبع جگر سفید در طب سنتی + 9 خاصیت شگفت انگیز جگر سفید|طبع جگر سفید

خواص و طبع جگر سفید در طب سنتی + 9 خاصیت شگفت انگیز جگر سفید

تاریخ انتشار: July 10, 2023

رای به این نوشته: 4.75/5 (716 رای)

جگر سفید یا ریه در بین افراد طرفداران زیادی دارد و برای درمان کم خونی بسیار توصیه میشود. جگر در بدن بزرگترین غده است که مسئولیت سوخت و ساز بدن مثل گوارش را برعهده دارد. ممکن است در موقع خرید جگر دچار سردرگمی شوید زیرا دو نوع جگر به نام های جگر سفید و جگر سیاه در بازار وجود دارد که هرکدام از خواص زیادی برخوردارند.

جگر سفید سرشار از پروتئین، آهن، روی، ویتامین های گروه B و... است که مصرف آن سبب تقویت حافظه، درمان کم خونی و... میشود. جگر سفید همان ریه و شش میباشد که از همه خواص جگر سیاه نیز بهره مند است با این تفاوت که جگر سفید نسبت به جگر سیاه از پروتئین و چربی کمتری برخوردار است اما کلسترول موجود در جگر سفید بیشتر است.
در ادامه این مطلب از طب شناس همراه ما باشید تا اطلاعاتی درباره طبع جگر سفید در طب سنتی و همچنین خواص جگر سفید و مضرات آن در اختیار شما قرار دهیم.

طبع جگر سفید در طب سنتی چیست؟

طبع جگر سفید در منابع طبی گرم و تر است و افراد گرم مزاج باید آن را در کنار مصلحش مصرف نمایند.

خواص جگر سفید در طب سنتی چیست؟

طبع جگر سفید
طبع جگر سفید

تقویت سیستم ایمنی بدن با مصرف جگر سفید:

وجود ویتامین آ برای بدن ما ضروری است و سبب بهبود بینایی، تقویت سیستم ایمنی بدن و سلامت پوست میشود. به ویتامین آ، ریتنول نیز میگویند و برای اینکه بتوانید به میزان کافی از این ویتامین به بدن خود برسانید لازم است که در برنامه غذایی خود از مصرف جگر گوساله، جگر گاو، جگر مرغ، قلوه، تخم مرغ، کره، سبزیجات تازه مانند: جعفری، شاهی، اسفناج، کاهو و میوه هایی مثل: گیلاس، موز، پرتقال، هلو و خرما غافل نشوید.

باید این نکته را هم در نظر داشته باشید که جگر سفید گوسفند یا دیگر دام ها هم منبع بسیار خوب ویتامین آ میباشند و مصرف آن در تقویت سیستم ایمنی نقش بسزایی دارد.

تقویت حافظه و بهبود عملکرد مغز با جگر سفید:

وجود ویتامین ب سبب بهبود عملکرد مغز و تقویت هرچه بهتر حافظه میشود به همین دلیل استفاده از مواد غذایی که دارای ویتامین ب هستند مثل: جگر سفید، جگر سیاه و... در بهبود سیستم عصبی، مغز و حافظه موثر هستند. کمبود ویتامین ب 1 سبب کاهش اشتها، خستگی، بروز یبوست، عصبی شدن، سر درد و سرگیجه، سوء هاضمه، کاهش وزن، زود رنجی و...میشود. پس بهتر است در برنامه غذایی خود مصرف جگر سفید را فراموش نکنید.

جگر سالم را چطور تهیه نماییم؟

قصابی های زیادی در شهر هستند که جگر تازه و سالم را در میان مردم توزیع می نمایند. جگری سالم به حساب می آید که تازه باشد و پس از کشتار گوسفند و دام به طول مستقیم به فروشنده و سپس به مشتری برسد.

جگر گوسفند دارای یک نوع کرم به نام کپلک است که وجود این کرم موجب کم خونی و لاغری گوسفند می شود. لازم است پیش از پختن جگر آن را تکه تکه کنید و بین تکه را با به خوبی چک نمایید.

البته این نکته قابل ذکر است که در همه قصابی ها و مرکز های پخش دام از داروی ضد کپلک استفاده می گردد اما برای اطمینان بهتر است که شما جگر را قبل از طبخ چک نمایید.

مضرات جگر سفید چیست؟

مصلح جگر سفید در طب سنتی چیست؟

مصلح جگر سفید شکر سفید یا سرخ و دارچین میباشد. استفاده از این موارد در کنار جگر سفید سبب تعادل طبع و بهبود خواص آن میگردد.

درمان خال گوشتی به کمک طب سنتی|درمان خال گوشتی

20 روش خانگی برای درمان خال گوشتی با طب سنتی+ دلایل و راه های پیشگیری

دفع سموم بدن با طب سنتی_پاکسازی و سم زدایی بدن|دفع سموم بدن_ سم زدایی بدن|سم زدایی بدن با طب سنتی

16 راهکار برای دفع سموم بدن با طب سنتی ایرانی و اسلامی

خطرات مصرف آویشن در طب سنتی

عوارض خطرناک مصرف آویشن که حتما باید بدانید+ نکات کامل

طرز تهیه ترشه شامی گیلانی + طبع و 7 خاصیت ترش شامی در طب سنتی|خواص ترشه شامی گیلانی

طرز تهیه ترشه شامی گیلانی + طبع و 7 خاصیت ترش شامی در طب سنتی

طبع آووکادو در طب سنتی|طبع و خواص آووکادو در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع آووکادو در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ خواص، مضرات و مصلح

طبع و خواص گزنه در طب سنتی دمنوش گیاهی

خواص و فواید چای گزنه+ دمنوش در افراد درگیر سنگ کلیه

طبع و خواص یخنی نخود در طب سنتی|خواص یخنی نخود

طبع و خواص یخنی نخود+ طرز تهیه+ مضرات و مصلحات

افزایش توان باروری باروری با طب سنتی

افزایش توان و شانس باروری با این گیاهان