طب شناس
همه چیز درباره خواص و طبع سرشیر در طب سنتی + 9 فایده فوق العاده سرشیر|طبع سرشیر

همه چیز درباره خواص و طبع سرشیر در طب سنتی + 9 فایده فوق العاده سرشیر

تاریخ انتشار: August 8, 2022

رای به این نوشته: 4.65/5 (588 رای)

سرشیر جزو فرآورده های لبنی است و از خواص بسیاری برخوردار است. درست کردن سرشیر بسیار راحت است و برای تهیه آن معمولا از شیر های پر چرب و محلی استفاده میشود. سرشیر حاصل تجمع چربی های بافت داخل شیر است و به همین دلیل باید حد تعادل را در مصرف آن رعایت کرد زیرا دارای کلسترول بسیار زیادی است که زیاده روی در استفاده از آن سبب رسوب چربی در دیواره رگ ها میشود.

سرشیر برای ورزشکاران و افرادی که در طول روز فعالیت های سنگینی انجام میدهند مناسب است.

در ادامه این مطلب از طب شناس همراه ما باشید تا در مورد طبع سرشیر در طب سنتی و همچنین خواص سرشیر و مضرات آن صحبت کنیم.

طبع سرشیر در طب سنتی چیست؟

طبع سرشیر در طب سنتی گرم و تر است و مصرف آن برای سرد مزاجان مناسب است. افراد گرم مزاج بهتر است سرشیر را به همراه مصلحش مصرف نمایند.

خواص سرشیر در طب سنتی چیست؟

طبع سرشیر
طبع سرشیر

با مصرف سرشیر از سرطان پستان پیشگیری کنید:

طبق تحقیقات و مطالعات انجام شده استفاده از پروبیوتیک ها در افزایش نسبت باکتری های مفید در سینه که باعث کاهش احتمال ابتلا به سرطان سینه میشوند، موثر است. استرپتوکوک و لاکتوباسیلوس جزو باکتری های تقویت کننده سلامتی هستند که دارای خاصیت ضد سرطانی میباشند.

خانم ها و به ویژه آن دسته از افرادی که در معرض ابتلا به این سرطان هستند باید به منظور افزایش این باکتری های سالم در داخل سینه خود از پروبیوتیک لاکتوباسیلوس استفاده نمایند.

مشاهدات در خانم های مبتلا به سرطان سینه نشان میدهد که میزان باکتری های مضر در آن ها بالاست و وجود این باکتری ها سبب تجزیه دو رشته در DNA آن ها میشود و آسیب وارد شده به DNA سبب ابتلا این افراد به سرطان میشود.

استفاده از پروبیوتیک هایی مثل سرشیر در پیشگیری از ابتلا زنان به سرطان سینه موثر است. طبق تحقیقات انجام شده مصرف پروبیوتیک ها سبب تولید آنتی اکسیدان هایی میشود که گونه های اکسیژن واکنشی را که باعث آسیب زدن به DNA میشوند و در نتیجه موجب ابتلا فرد به سرطان میشود را خنثی میسازد.

مضرات سرشیر چیست؟

سر شیر در کنار خواص بسیاری که دارد، زیاده روی در استفاده از آن موجب بروز عوارض میشود.

مصلح سرشیر در طب سنتی چیست؟

مصلح سرشیر در منابع طبی عسل و شکر سرخ است که استفاده از این موارد در کنار سرشیر موجب تعادل طبع و بهبود خواص آن میشود.

طبع مربا انجیر در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع مربا انجیر

طبع مربا انجیر سرد است یا گرم؟ خواص مربا انجیر در طب سنتی

طبع و خواص وانیل در طب سنتی

همه چیز در باره وانیل از دیدگاه طب سنتی+ طبع و خواص

رژیم چاقی طب سنتی+ تدابیر چاق شدن با طب سنتی|رژیم چاقی|

رژیم چاقی طب سنتی+ تدابیر چاق شدن با طب سنتی+ 9 غذای چاق کننده در شیردهی

درمان کم خونی در طب سنتی با مصرف مواد خونساز

درمان کم خونی با تغذیه از دید طب سنتی - مواد غذایی برای درمان کم خونی

طبع کنجد سفید و سیاه ارده کنجد حلوا شکری طبع و مزاج در طب سنتی|خواص رازیانه در طب ایرانی اسلامی

طبع کنجد در طب سنتی ایرانی اسلامی + خواص کنجد

رایحه-درمانی-و-گلاب-و-روزه-داری-در-طب-سنتی

نقش مهم رایحه درمانی در کاهش مشکلات روزه داری

درمان تهوع بارداری با تدابیر طب سنتی|درمان تهوع بارداری

درمان تهوع بارداری با تدابیر طب سنتی

خواص و مضرات نعنا ترنجی از منظر طب سنتی|خواص نعنا ترنجی|مضرات نعنا ترنجی

نعنا ترنجی 13 مورد از خواص آن در طب سنتی ایرانی و اسلامی