طب شناس
همه چیز درباره خواص و طبع سرشیر در طب سنتی + 9 فایده فوق العاده سرشیر|طبع سرشیر

همه چیز درباره خواص و طبع سرشیر در طب سنتی + 9 فایده فوق العاده سرشیر

تاریخ انتشار: August 8, 2022

رای به این نوشته: 4.65/5 (588 رای)

سرشیر جزو فرآورده های لبنی است و از خواص بسیاری برخوردار است. درست کردن سرشیر بسیار راحت است و برای تهیه آن معمولا از شیر های پر چرب و محلی استفاده میشود. سرشیر حاصل تجمع چربی های بافت داخل شیر است و به همین دلیل باید حد تعادل را در مصرف آن رعایت کرد زیرا دارای کلسترول بسیار زیادی است که زیاده روی در استفاده از آن سبب رسوب چربی در دیواره رگ ها میشود.

سرشیر برای ورزشکاران و افرادی که در طول روز فعالیت های سنگینی انجام میدهند مناسب است.

در ادامه این مطلب از طب شناس همراه ما باشید تا در مورد طبع سرشیر در طب سنتی و همچنین خواص سرشیر و مضرات آن صحبت کنیم.

طبع سرشیر در طب سنتی چیست؟

طبع سرشیر در طب سنتی گرم و تر است و مصرف آن برای سرد مزاجان مناسب است. افراد گرم مزاج بهتر است سرشیر را به همراه مصلحش مصرف نمایند.

خواص سرشیر در طب سنتی چیست؟

طبع سرشیر
طبع سرشیر

با مصرف سرشیر از سرطان پستان پیشگیری کنید:

طبق تحقیقات و مطالعات انجام شده استفاده از پروبیوتیک ها در افزایش نسبت باکتری های مفید در سینه که باعث کاهش احتمال ابتلا به سرطان سینه میشوند، موثر است. استرپتوکوک و لاکتوباسیلوس جزو باکتری های تقویت کننده سلامتی هستند که دارای خاصیت ضد سرطانی میباشند.

خانم ها و به ویژه آن دسته از افرادی که در معرض ابتلا به این سرطان هستند باید به منظور افزایش این باکتری های سالم در داخل سینه خود از پروبیوتیک لاکتوباسیلوس استفاده نمایند.

مشاهدات در خانم های مبتلا به سرطان سینه نشان میدهد که میزان باکتری های مضر در آن ها بالاست و وجود این باکتری ها سبب تجزیه دو رشته در DNA آن ها میشود و آسیب وارد شده به DNA سبب ابتلا این افراد به سرطان میشود.

استفاده از پروبیوتیک هایی مثل سرشیر در پیشگیری از ابتلا زنان به سرطان سینه موثر است. طبق تحقیقات انجام شده مصرف پروبیوتیک ها سبب تولید آنتی اکسیدان هایی میشود که گونه های اکسیژن واکنشی را که باعث آسیب زدن به DNA میشوند و در نتیجه موجب ابتلا فرد به سرطان میشود را خنثی میسازد.

مضرات سرشیر چیست؟

سر شیر در کنار خواص بسیاری که دارد، زیاده روی در استفاده از آن موجب بروز عوارض میشود.

مصلح سرشیر در طب سنتی چیست؟

مصلح سرشیر در منابع طبی عسل و شکر سرخ است که استفاده از این موارد در کنار سرشیر موجب تعادل طبع و بهبود خواص آن میشود.

طبع و خواص گوشت اردک|طبع-و-خواص-گوشت-اردک-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خاصیت-گوشت-اردک-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع گوشت اردک

طبع و خواص گوشت اردک در طب سنتی ایرانی اسلامی

درمان سردرد با طب سوزنی

درمان سردرد تنشی و عصبی با طب سوزنی

طبع و 7 خاصیت فوق العاده شربت نارنج از نظر طب سنتی+ طرز تهیه|خواص شربت نارنج

طبع و 7 خاصیت فوق العاده شربت نارنج از نظر طب سنتی+ طرز تهیه

طبع و خواص کال کباب در طب سنتی|طبع کال کباب|خواص کال کباب در طب سنتی

طبع و خواص کال کباب در طب سنتی+ طرز تهیه، مضرات و مصلحات

طبع تمرهندی در طب سنتی|خواص تمر هندی در طب سنتی

طبع و خواص تمر هندی در طب سنتی ایرانی و اسلامی

درمان سکسکه با ترخون و عدم مصرف برای رفلاکس

مبتلایان به رفلاکس ترخون نخورند | درمان سکسکه با ترخون+ مزاج و طبع

خواص آملا و بررسی همه ویژگی های آملا در طب سنتی|خواص روغن آملا|طبع و خواص آملا

8 خاصیت ویژه آملا در طب سنتی+ روش استفاده از روغن آملا برای مو

خواص شربت زنجبیل در طب سنتی|خواص شربت زنجبیل

طبع و خواص شربت زنجبیل در طب سنتی + روش تهیه + شرح 6 خاصیت ویژه شربت زنجبیل