طب شناس
می دونستی هر روز داری یه نوشیدنی کشنده رو می نوشی؟|اثرات مخرب نوشیدن آب یخ

نوشیدنی کشنده ای که هر روز می نوشید!

تاریخ انتشار: August 27, 2022

رای به این نوشته: 4.74/5 (465 رای)

شاید از این که بشنوید هر روز یک نوشیدنی کشنده را با میل و رغبت می نوشید تعجب کنید! اما تعجب نکنید؛ شما هر روز این نوشیدنی کشنده را چند بار در روز می نوشید.

صحیح نوشیدن آب در آموزه‌های طب سنتی از اهمیت زیادی برخوردار است و متأسفانه درباره میزان مصرف آب و کم‌وکیف آن، باورهای غلطی بین مردم رایج است از جمله این باور بی‌مبنا و غلط که "باید روزانه 8 تا 12 لیوان آب نوشید!".

این توصیه به زیاد نوشیدن آب از هیچ مبنای علمی و طبی برخوردار نیست و به‌عکس بر اساس مبانی طب سنتی و دینی، نوشیدن آب در مواقع غیرتشنگی واقعی می‌تواند باعث ابتلا به بیماری‌های مختلف شود.

اما یکی دیگر از عادات غلط در زمینه نوشیدن آب، عادت به مصرف "آب یخ" است؛ عادت به مصرف آب یخ باعث ابتلا به امراض مختلف از جمله کبد چرب، بیماری‌های گوارشی، بیماری‌های عصبی و... می‌شود.

در همین زمینه، شیخ الرئیس ابوعلی سینا می‌گوید: "و به تو می‌گویم نوشیدن آب یخ اگر ضررش را در جوانی به تو نشان ندهد، در پیری و کهنسالی ضربه مهلکش را به تو خواهد زد".

اثرات مخرب نوشیدن آب یخ
اثرات مخرب نوشیدن آب یخ

مضرات مصرف آب یخ یا خیلی سرد پس از فعالیت‌های شدید ورزشی، تحرک بالا یا پس از خروج از حمام بسیار بیشتر می‌شود؛ مصرف آب یخ بعد از حمام به سلسله اعصاب مرکزی شما صدمه می‌زند و باعث بیماری‌هایی مانند پارکینسون و لرزش در میانسالی می‌شود. 
در مواقعی که حرارت بدن به‌دلیل فعالیت‌هایی مانند ورزش یا کار سنگین بالا می‌رود و بدن حجمی از آب خود را به‌دلیل تعرق بالا از دست می‌دهد و عطش شدید در فرد ایجاد می‌شود، باید به‌جای نوشیدن آب یخ که به‌شدت سلامت کبد و سلسله اعصاب بدن را تهدید می‌کند، از شربت‌‌های خنک طبیعی مانند شربت عسل، شربت شیره انگور یا سرکه‌انگبین استفاده کرد.

منبع: الف

تدابیر طب سنتی برای پیاده روی اربعین|چیزهایی که باید برای سفر به کربلا در اربعین بدانید

در پیاده روی اربعین چه بخورم؟ چه بپوشم؟ چه کار کنم؟

خواص دمنوش گیاهی زیرفون در طب سنتی|دمنوش زیرفون|خواص دمنوش زیرفون|دمنوش گیاهی زیرفون

خواص دمنوش گیاهی زیرفون در طب سنتی+ خواص 2 دمنوش ترکیبی زیرفون

طبع-و-خواص-گوشت-بلدرچین-در-طب-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص گوشت بلدرچین در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص سبزی جعفری در طب سنتی|طبع و خواص سبزی گشنیز در طب سنتی

خواص و طبع جعفری در طب سنتی ایرانی اسلامی+ مصلحات+ طریقه مصرف

طبع و خواص سیب زمینی در طب سنتی

طبع سیب زمینی سرده یا گرم ؟ + خواص + مصلحات - در طب سنتی اسلامی

طبع و خواص گوشت گوزن در طب سنتی|طبع گوشت گوزن

18 اثر گوشت گوزن بر بدن انسان + طبع، خواص، مضرات و مصلح

همه چیز درباره طبع و خواص تاس کباب در طب سنتی + 7 خاصیت بینظیر تاس کباب|طبع و خواص تاس کباب|

همه چیز درباره طبع و خواص تاس کباب در طب سنتی + 7 خاصیت بینظیر تاس کباب

قیمت دارو

آیا قیمت دارو افزایش پیدا می کند؟