طب شناس
می دونستی هر روز داری یه نوشیدنی کشنده رو می نوشی؟|اثرات مخرب نوشیدن آب یخ

نوشیدنی کشنده ای که هر روز می نوشید!

تاریخ انتشار: August 27, 2022

رای به این نوشته: 4.74/5 (465 رای)

شاید از این که بشنوید هر روز یک نوشیدنی کشنده را با میل و رغبت می نوشید تعجب کنید! اما تعجب نکنید؛ شما هر روز این نوشیدنی کشنده را چند بار در روز می نوشید.

صحیح نوشیدن آب در آموزه‌های طب سنتی از اهمیت زیادی برخوردار است و متأسفانه درباره میزان مصرف آب و کم‌وکیف آن، باورهای غلطی بین مردم رایج است از جمله این باور بی‌مبنا و غلط که "باید روزانه 8 تا 12 لیوان آب نوشید!".

این توصیه به زیاد نوشیدن آب از هیچ مبنای علمی و طبی برخوردار نیست و به‌عکس بر اساس مبانی طب سنتی و دینی، نوشیدن آب در مواقع غیرتشنگی واقعی می‌تواند باعث ابتلا به بیماری‌های مختلف شود.

اما یکی دیگر از عادات غلط در زمینه نوشیدن آب، عادت به مصرف "آب یخ" است؛ عادت به مصرف آب یخ باعث ابتلا به امراض مختلف از جمله کبد چرب، بیماری‌های گوارشی، بیماری‌های عصبی و... می‌شود.

در همین زمینه، شیخ الرئیس ابوعلی سینا می‌گوید: "و به تو می‌گویم نوشیدن آب یخ اگر ضررش را در جوانی به تو نشان ندهد، در پیری و کهنسالی ضربه مهلکش را به تو خواهد زد".

اثرات مخرب نوشیدن آب یخ
اثرات مخرب نوشیدن آب یخ

مضرات مصرف آب یخ یا خیلی سرد پس از فعالیت‌های شدید ورزشی، تحرک بالا یا پس از خروج از حمام بسیار بیشتر می‌شود؛ مصرف آب یخ بعد از حمام به سلسله اعصاب مرکزی شما صدمه می‌زند و باعث بیماری‌هایی مانند پارکینسون و لرزش در میانسالی می‌شود. 
در مواقعی که حرارت بدن به‌دلیل فعالیت‌هایی مانند ورزش یا کار سنگین بالا می‌رود و بدن حجمی از آب خود را به‌دلیل تعرق بالا از دست می‌دهد و عطش شدید در فرد ایجاد می‌شود، باید به‌جای نوشیدن آب یخ که به‌شدت سلامت کبد و سلسله اعصاب بدن را تهدید می‌کند، از شربت‌‌های خنک طبیعی مانند شربت عسل، شربت شیره انگور یا سرکه‌انگبین استفاده کرد.

منبع: الف

روشهای درمان باد فتق به کمک طب سنتی ایرانی و اسلامی||درمان باد فتق با طب سنتی

درمان باد فتق در طب سنتی + 12 روش درمان فتق بدون جراحی

همه چیز در باره شمعدانی و طبع و خواص آن|طبع و خواص شمعدانی|عوارض و مضرات و مصلح شمعدانی

طبع شمعدانی و خواص پرشمار آن در طب سنتی+ 2 روش استفاده آن

خواص ته چین گوشت در طب سنتی ایرانی و اسلامی|ته چین گوشت|خواص ته چین گوشت

همه خواص ته چین گوشت از دیدگاه طب سنتی ایرانی و اسلامی

دانه کنجد درمان 70 درصد بیماری ها

دانه ای که 70 درصد بیماری ها را بهبود می دهد!

طبع بارهنگ و خواص آن در طب سنتی|طبع و خواص بارهنگ در طب سنتی

همه چیزهایی که درمورد بارهنگ نمی‌دانید+ طبع و خواص

طبع و خواص روغن زنجبیل در طب سنتی|خواص روغن زنجبیل

طبع و خواص روغن زنجبیل در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ مصلحات

دمنوش دارچین در طب سنتی|همه چیز درباره طبع و خواص دمنوش دارچین در طب سنتی + 12 خاصیت فوق العاده دمنوش دارچین|خواص دمنوش دارچین

همه چیز درباره طبع و خواص دمنوش دارچین در طب سنتی + 12 خاصیت فوق العاده دمنوش دارچین

قورمه سبزی محاله