طب شناس
|درمان انسداد مجاری اشک در طب سنتی + 7 راهکار طب سنتی برای درمان انسداد مجاری اشک در بزرگسالان و کودکان|درمان انسداد مجاری اشک|درمان خانگی انسداد مجاری اشک

درمان گیاهی و دارویی انسداد مجاری اشکی کودکان و بزرگسالان + 7 راهکار طب سنتی

تاریخ انتشار: February 11, 2023

رای به این نوشته: 4.73/5 (415 رای)

وجود اشک برای رطوبت و سلامت چشم ضروری است. غده اشکی در زیر پلک فوقانی قرار دارد که وظیفه تولید اشک را بر عهده دارد. هنگامی که پلک میزنیم، اشک از راه مجرای اشک به بینی انتقال پیدا میکند و دوباره در بدن جذب میگردد. ممکن است مجرای چشم یا بینی دچار انسداد شوند و از تخلیه طبیعی اشک جلوگیری نماید که این موضوع خطر التهاب چشم و عفونت را افزایش میدهد به همین علت است که افراد به دنبال راهی برای درمان انسداد مجاری اشک میگردند.

در ادامه این مطلب از طب شناس با موضوع درمان انسداد مجاری اشک در طب سنتی همراه ما باشید.

علت انسداد مجاری اشک چیست؟

درمان انسداد مجاری اشک
درمان انسداد مجاری اشک

علت انسداد مجاری اشکی در کودکان چیست؟

نوزادان بسیاری با نقص مجاری اشک متولد میشوند که به این حالت انسداد مادرزادی مجرای اشک میگویند. اغلب نوزاد در این وضعیت با مجاری خیلی باریک یا دارای شبکه ای از بافت های مسدود کننده مجرا به دنیا می آید و همین مورد باعث میشود اشک به درستی تخلیه نشود یا به طور کامل مسدود باشد. اغلب نوزادان اسنداد مجاری اشک را بعد از تولد دارند.

دلیل های دیگر انسداد مجاری چشم به خصوص در بچه های بزرگتر، نادر میباشد. برخی از کودکان دچار پولیپ بینی هستند که وجود کیست یا بافت اضافی بینی در انتهای مجرای اشک موجب بروز این مورد میشود. حتی این انسداد ممکن است به دلیل وجود تومور یا کیست در بینی باشد که در هر صورت این موضوع در کودکان کاملا غیر معمول میباشد.

اگر چشم دچار آسیب شود یا ضربه ای ببیند که سبب شکاف مجاری اشک شود نیز ممکن است باعث انسداد مجاری اشک گردد.

علائم انسداد مجاری اشک چیست؟

درمان خانگی انسداد مجاری اشک
درمان خانگی انسداد مجاری اشک

درمان گیاهی گرفتگی مجرای اشکی بزرگسالان

گرفتگی مجرای اشکی بزرگسالان با برخی روشهای گیاهی و به کمک طب سنتی قابل درمان است. از جمله این روشها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

درمان انسداد مجاری اشک نوزاد در طب سنتی:

قی چشم از جمله مواردی است که اغلب کودکان آن را تجربه کرده اند. این مورد به دلیل تنگ شدن مجرای اشک به وجود می آید. تنگ شدن مجرای اشک باعث میشود که اشک به خوبی تخلیه نشود و رسوب هایی در اطراف مجرای اشک به وجود آید که در بعضی موارد این رسوبات میتوانند مجاری اشک را مسدود کنند. برای درمان قی چشم سه راهکار در طب سنتی وجود دارد:

درمان دارویی انسداد مجرای اشکی

در برخی موارد استفاده از داروهای شیمیایی برای درمان انسداد مجرای اشکی می تواند موثرتر باشد. درمان دارویی انسداد مجرای اشک تنها با صلاح دید و تجویز پزشک امکانپذیر است و مصرف خودسرانه قطره های چشمی یا داروهای خوراکی می تواند آسیب های جبران ناپذیری به دنبال داشته باشد.

آنتی متابولیت‌ها موادی هستند که از روند نرمال تكثير سلولها جلوگیری می‌کنند. در برخی موارد استفاده از آنتی متابولیت‌ها باعث اختلال یا توقف در فرایندهای سلولی می شوند و در موارد بخصوص مانند انسداد مجرای اشکی می توانند کمک کننده باشند. امروزه گاهی از آنتی متابولیت‌ها در درمان انسداد مجرای اشکی نیز استفاده می‌شود.

طبع و خواص توت سیاه در طب سنتی ایرنی و اسلامی|طبع و خواص توت سیاه

طبع و بیش از 30 خاصیت شگفت انگیز توت سیاه+ تفاوت شاه توت و توت سیاه

صحن مجلس شورای اسلامی درباره طب سنتی

سخنگوی کمیسیون فرهنگی، نصیرایی: چرا از طب سنتی حمایت نمی شود؟

خواص شگفت انگیز آنغوزه در طب سنتی|خواص آنغوزه|مضرات آنغوزه

طبع و خواص آنغوزه در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ شرح 6 خاصیت

علل و درمان خارش پوست سر

علل و درمان خارش پوست سر

بهترین روغن مصرفی

کدام روغن برای استفاده روزمره بهتر است؟

عصاره آبی اکالیپتوس

آیا چای عسل سمی است؟|اثر گرما بر خواص عسل

آیا عسل با حرارت دیدن مضر و سمی می شود؟

https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D9%88%DB%8C%D8%B2|خواص شربت مویز

طبع و خواص شربت مویز در طب سنتی+ 2 طرز تهیه شربت مویز خوشمزه