طب شناس
عناب بهترین میوه برای دیابتی ها

عناب بهترین میوه برای دیابتی ها

تاریخ انتشار: August 31, 2022

رای به این نوشته: 4.9/5 (666 رای)

یک کارشناس ارشد طب سنتی گفت: کسانی که دیابت و قندخون دارند روزی پنج دانه عناب بخورند، زیرا عناب برای کنترل قند خون مفید است.

این میوه خشک تصفیه کننده خون بوده و به هضم غذا کمک می‌کند. وی معتقد است عناب در درمان نامرتب بودن ضربان قلب، خستگی اعصاب، عرق شبانه و تعرق زیاد بدن نیز استفاده می‌شود. این کارشناس طب سنتی با اشاره به اینکه عناب به دلیل داشتن لعاب زیاد نرم کننده سینه است و آسم و تنگی نفس را برطرف می‌کند، خاطرنشان کرد: این میوه خشک ملین است و اگر آن را با آب یا شیر بجوشانیم خاصیت ملین بودن آن بیشتر هم خواهد شد.

عناب خواب‌آور و درمان کننده بی‌خوابی است که این خاصیت در هسته عناب بیشتر است. توصیه می شود برای برطرف کردن ورم چشم، عناب را به چشم بمالید.

تقویت دستگاه هاضمه، تقویت حافظه و درمان کم‌اشتهایی را از دیگر خواص عناب هستند.

جوشانده پوست درخت عناب داروی ضد اسهال است، به علاوه ریشه گیاه در درمان سوء هاضمه مفید است. به گفته این کارشناس، جوشانده ریشه به پودر تبدیل می‌شود و برای زخم‌ها و دمل‌های کهنه مفید است. آب عناب با کاهو برای درمان سرطان مفید است، همچنین برگ‌های آن بند آورنده خون و تب بر است و به شکل ضماد در درمان ادرار بندی به کار گرفته می‌شود.

منبع: جماران

خواص کرفس خام|کرفس و لاغری

کرفس خام بخورید! + روش تازه نگه داشتن کرفس تا دوهفته

همه چیز در مورد روغن خراطین و خواص آن|خواص و مضرات روغن خراطینخواص و مضرات روغن خراطینخواص و مضرات روغن خراطین

همه چیزهایی که باید درمورد روغن خراطین بدانید

طبع و خواص کوفته هویج|خواص کوفته هویج

خواص کوفته هویج در طب سنتی+ 15 خاصیت و فایده مصرف کوفته هویج

درمان گشادی واژن با تدابیر طب سنتی و اسلامی|10 راه برای درمان گشادی واژن در طب سنتی+ درمان با داروی گیاهی|درمان گشادی واژن|تنگ کردن اژن با ورزش کگل

10 راه برای درمان گشادی واژن در طب سنتی+ درمان با داروی گیاهی

روغنی شگفت انگیز برای پرپشتی مو و رفع کچلی|تقویت موها و پرپشت کردن مو

درمان قطعی کچلی وریزش مو

طبع بالنگ در طب سنتی خواص و مصلحات و فواید

طبع بالنگ سرد است یا گرم؟+ خواص+ مصلحات+ مضرات- در طب سنتی

خواص بخور کاه جو

بخور کاه جو چه خواصی دارد؟

چای سیاه مفید یا مضر؟

چای سیاه بخوریم یا نخوریم؟