طب شناس
عناب بهترین میوه برای دیابتی ها

عناب بهترین میوه برای دیابتی ها

تاریخ انتشار: August 31, 2022

رای به این نوشته: 4.9/5 (666 رای)

یک کارشناس ارشد طب سنتی گفت: کسانی که دیابت و قندخون دارند روزی پنج دانه عناب بخورند، زیرا عناب برای کنترل قند خون مفید است.

این میوه خشک تصفیه کننده خون بوده و به هضم غذا کمک می‌کند. وی معتقد است عناب در درمان نامرتب بودن ضربان قلب، خستگی اعصاب، عرق شبانه و تعرق زیاد بدن نیز استفاده می‌شود. این کارشناس طب سنتی با اشاره به اینکه عناب به دلیل داشتن لعاب زیاد نرم کننده سینه است و آسم و تنگی نفس را برطرف می‌کند، خاطرنشان کرد: این میوه خشک ملین است و اگر آن را با آب یا شیر بجوشانیم خاصیت ملین بودن آن بیشتر هم خواهد شد.

عناب خواب‌آور و درمان کننده بی‌خوابی است که این خاصیت در هسته عناب بیشتر است. توصیه می شود برای برطرف کردن ورم چشم، عناب را به چشم بمالید.

تقویت دستگاه هاضمه، تقویت حافظه و درمان کم‌اشتهایی را از دیگر خواص عناب هستند.

جوشانده پوست درخت عناب داروی ضد اسهال است، به علاوه ریشه گیاه در درمان سوء هاضمه مفید است. به گفته این کارشناس، جوشانده ریشه به پودر تبدیل می‌شود و برای زخم‌ها و دمل‌های کهنه مفید است. آب عناب با کاهو برای درمان سرطان مفید است، همچنین برگ‌های آن بند آورنده خون و تب بر است و به شکل ضماد در درمان ادرار بندی به کار گرفته می‌شود.

منبع: جماران

درمان درد زانو با طب سنتی

درمان زانودرد با طب سنتی

درمان فوری غلبه سودا|درمان غلبه سودا در طب سنتی

درمان قطعی سودا با طب سنتی ایرانی و اسلامی + 1 معجون شگفت انگیز

همه چیز درباره آلوئه ورا یا صبر زرد|خواص آلوئه ورا

طبع و خواص آلوئه ورا در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ بیش از 30 خاصیت گیاه آلوئه ورا

خواص و طبع عرق شاه اسپرم در طب سنتی + 8 خاصیت عرق شاه اسپرم|طبع عرق شاه اسپرم

خواص و طبع عرق شاه اسپرم در طب سنتی + 8 خاصیت عرق شاه اسپرم

خواص و آثار و کاربردهای زالودرمانی

زالودرمانی کجاها به کار می آید؟

طبع-و-خواص-کدو-حلوایی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-و-خواص-و-کدو-حلوایی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع کدو حلوایی چیست؟

طبع کدو حلوایی سرد است یا گرم ؟ خواص + مصلحات + مضرات

تغذیه مناسب فصل پاییز

در فصل پاییز چه بخوریم؟

خواص-دمنوش-هل-دارچین-و-زعفران در-طب-سنتی|خواص هل|خواص دارچین|خواص زعفران

خواص دمنوش هل دارچین و زعفران در طب سنتی+ خواص 3 ترکیب اصلی دمنوش