طب شناس
عناب بهترین میوه برای دیابتی ها

عناب بهترین میوه برای دیابتی ها

تاریخ انتشار: August 31, 2022

رای به این نوشته: 4.9/5 (666 رای)

یک کارشناس ارشد طب سنتی گفت: کسانی که دیابت و قندخون دارند روزی پنج دانه عناب بخورند، زیرا عناب برای کنترل قند خون مفید است.

این میوه خشک تصفیه کننده خون بوده و به هضم غذا کمک می‌کند. وی معتقد است عناب در درمان نامرتب بودن ضربان قلب، خستگی اعصاب، عرق شبانه و تعرق زیاد بدن نیز استفاده می‌شود. این کارشناس طب سنتی با اشاره به اینکه عناب به دلیل داشتن لعاب زیاد نرم کننده سینه است و آسم و تنگی نفس را برطرف می‌کند، خاطرنشان کرد: این میوه خشک ملین است و اگر آن را با آب یا شیر بجوشانیم خاصیت ملین بودن آن بیشتر هم خواهد شد.

عناب خواب‌آور و درمان کننده بی‌خوابی است که این خاصیت در هسته عناب بیشتر است. توصیه می شود برای برطرف کردن ورم چشم، عناب را به چشم بمالید.

تقویت دستگاه هاضمه، تقویت حافظه و درمان کم‌اشتهایی را از دیگر خواص عناب هستند.

جوشانده پوست درخت عناب داروی ضد اسهال است، به علاوه ریشه گیاه در درمان سوء هاضمه مفید است. به گفته این کارشناس، جوشانده ریشه به پودر تبدیل می‌شود و برای زخم‌ها و دمل‌های کهنه مفید است. آب عناب با کاهو برای درمان سرطان مفید است، همچنین برگ‌های آن بند آورنده خون و تب بر است و به شکل ضماد در درمان ادرار بندی به کار گرفته می‌شود.

منبع: جماران

طبع و خواص بادام کوهی در طب سنتی|طبع بادام کوهی

طبع و خواص بادام کوهی در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ مضرات و مصلح

10 دمنوش معروف آرامبخش طب سنتی|معرفی دمنوش های آرامبخش||دمنوشهای آرامبخش طب سنتی

معرفی 10 دمنوش آرامبخش برای غلبه بر تنش ها، خستگی و اضطراب روزانه

طبع و خواص چای گل پنیرک در طب سنتی|چای گل پنیرک|خواص چای گل پنیرک

طبع و خواص چای گل پنیرک+ روش تهیه 3 نوع چای پرخاصیت با گل پنیرک

تدوین پروتکل درمانی رحم در طب سنتی

پروتکل درمانی رحم بر مبنای طب سنتی ایرانی و اسلامی تدوین شد

طبع و خواص جوز هندی در طب سنتی ایرانی

طبع و خواص جوز هندی در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ مصلحات

خواص شگفت انگیز آنغوزه در طب سنتی|خواص آنغوزه|مضرات آنغوزه

طبع و خواص آنغوزه در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ شرح 6 خاصیت

منع مصرف خاکشیر برای این دسته از افرد

مصرف خاکشیر ممنوع!

توی فصل سرد چی بخوریم و چی نخوریم

در فصل سرما چه بخوریم و چه نخوریم ؟ از دید طب سنتی