طب شناس
عناب بهترین میوه برای دیابتی ها

عناب بهترین میوه برای دیابتی ها

تاریخ انتشار: August 31, 2022

رای به این نوشته: 4.9/5 (666 رای)

یک کارشناس ارشد طب سنتی گفت: کسانی که دیابت و قندخون دارند روزی پنج دانه عناب بخورند، زیرا عناب برای کنترل قند خون مفید است.

این میوه خشک تصفیه کننده خون بوده و به هضم غذا کمک می‌کند. وی معتقد است عناب در درمان نامرتب بودن ضربان قلب، خستگی اعصاب، عرق شبانه و تعرق زیاد بدن نیز استفاده می‌شود. این کارشناس طب سنتی با اشاره به اینکه عناب به دلیل داشتن لعاب زیاد نرم کننده سینه است و آسم و تنگی نفس را برطرف می‌کند، خاطرنشان کرد: این میوه خشک ملین است و اگر آن را با آب یا شیر بجوشانیم خاصیت ملین بودن آن بیشتر هم خواهد شد.

عناب خواب‌آور و درمان کننده بی‌خوابی است که این خاصیت در هسته عناب بیشتر است. توصیه می شود برای برطرف کردن ورم چشم، عناب را به چشم بمالید.

تقویت دستگاه هاضمه، تقویت حافظه و درمان کم‌اشتهایی را از دیگر خواص عناب هستند.

جوشانده پوست درخت عناب داروی ضد اسهال است، به علاوه ریشه گیاه در درمان سوء هاضمه مفید است. به گفته این کارشناس، جوشانده ریشه به پودر تبدیل می‌شود و برای زخم‌ها و دمل‌های کهنه مفید است. آب عناب با کاهو برای درمان سرطان مفید است، همچنین برگ‌های آن بند آورنده خون و تب بر است و به شکل ضماد در درمان ادرار بندی به کار گرفته می‌شود.

منبع: جماران

طبع-و-خواص-به-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص به در طب سنتی ایرانی اسلامی از زخم معده تا درمان تهوع

درمان-کرونا-با-تجویز-طب-سنتی

برای "درمان کرونا در طب سنتی" از چه ترکیباتی استفاده کنیم؟

درمان سنگ صفرا با طب سنتی

درمان سنگ صفرا با گلابی!

طبع و خواص عرق برگ زیتون در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع عرق برگ زیتون

عرق برگ زیتون و همه چیزهایی که باید در مورد آن بدانید+طبع و خواص و 2 مصلح

درمان سندرم روده تحریک پذیر با طب سنتی

معضلی به نام سندرم روده تحریک پذیر!

طبع و خواص گوشت آهو در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع گوشت آهو در طب سنتی

طبع گوشت آهو سرد است یا گرم؟ خواص، مضرات و مصلح گوشت آهو در طب سنتی

طبع و خواص دیزی در طب سنتی|خواص آبگوشت دیزی|خواص و مضرات دیزی

طبع و خواص دیزی در طب سنتی + مضرات و موارد منع مصرف

درمان چربی پوست

با چربی پوست خداحافظی کنید!