طب شناس
همه چیز درباره طبع و خواص تاس کباب در طب سنتی + 7 خاصیت بینظیر تاس کباب|طبع و خواص تاس کباب|

همه چیز درباره طبع و خواص تاس کباب در طب سنتی + 7 خاصیت بینظیر تاس کباب

تاریخ انتشار: September 5, 2022

رای به این نوشته: 4.52/5 (385 رای)

تاس کباب جزو غذاهای سنتی کشور ایران است که مواد اصلی تشکیل دهنده آن عبارتند از: گوشت، پیاز، سیب زمینی و به. احتمالا برای شما هم سوال پیش آمده که معنی تاس کباب چیست؟ تاس به معنای کاسه مسی میباشد و به دلیل اینکه در زمان گذشته اکثر ظرف ها مسی بوده اند، به کبابی که در این ظرف ها سرو میشده است تاس کباب میگفتند.

شما میتوانید تاس کباب را با گوشت چرخ کرده، خورشتی و یا حتی گوشت مرغ تهیه نمایید. طبق ذائقه خود شما میتوانید این غذا را بدون گوشت نیز آماده کنید.

اگر جزو کسانی هستید که منع مصرف گوشت قرمز دارید بهتر است این غذا را بدون گوشت یا با گوشت مرغ استفاده نمایید. اگر میخواهید تاس کباب را به شکل رژیمی و به منظور کاهش وزن تهیه و مصرف نمایید باید از اضافه کردن روغن به آن بپرهیزید.

در ادامه این مطلب به طبع تاس کباب در طب سنتی و همچنین خواص تاس کباب در طب سنتی و مضرات آن خواهیم پرداخت.

طبع تاس کباب در طب سنتی چیست؟

طبع تاس کباب با گوشت در طب سنتی گرم است. این غذا برای افرادی که دارای مزاج سرد هستند بسیار مفید است.

خواص  تاس کباب در طب سنتی چیست؟

خواص تاس کباب از نظر طب سنتی
طبع و خواص تاس کباب

طرز تهیه تاس کباب:

ابتدا نیم کیلو گوشت گوسفندی را به تکه های دلخواه برش دهید و با مقداری آب و نمک اجازه دهید تا روی حرارت ملایم نیم پز شود.

دو عدد پیاز را به شکل حلقه حلقه، برش دهید. سه یا چهار عدد بادمجان را نیز پوست بگیرید و به شکل دلخواه برش دهید و روی تکه ها مقداری نم بپاشید. حال سه عدد گوجه فرنگی را به خوبی بشویید و حلقه حلقه کنید.

 یک عدد هویج را پوست گرفته و حلقه حلقه کنید. سه یا چهار عدد سیب زمینی متوسط را پوست بگیرید و آن هم به شکل حلقه ای برش دهید. چند عدد آلو بخارا یا آلو خورشتی را به خوبی بشویید و در آب خیس کنید. ظرفی مناسب برای غذای خود انتخاب کنید و کف آن چند حلقه پیاز قرار دهید.

سپس به ترتیب: گوشت های نیم پز شده، مقداری ادویه ( نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز، زردچوبه، دارچین و سماق)، کمی مغز لیمو عمانی، باقیمانده پیازها، بادمجان، گوجه، آلو و سیب زمینی را روی هم قرار دهید و در آخر نیز کمی دیگر ادویه و مغز لیمو عمانی اضافه نمایید.

حال باید کمی آب، روغن، رب گوجه و آبغوره به آن بیافزایید. میتوانید از آبی که گوشت در آن پخته شده است نیز استفاده کنید. اجازه دهید تا همه مواد روی حرارت ملایم به خوبی پخته شوند. بعد از پخت کامل در ظرفی مناسب بریزید و نوش جان کنید.

مضرات تاس کباب چیست؟

تاس کباب فواید بسیاری دارد اما نباید در مصرف آن زیاده روی کرد زیرا مصرف بی رویه هرچیز با یکسری عوارض همراه است.

افرادی که دچار اسهال و دلپیچه هستند بهتر است تا زمان بهبودی از این غذا استفاده نکنند زیرا تاس کباب از فیبر بالایی برخوردار است و ممکن است باعث تشدید این موارد شود.

مصلح تاس کباب چیست؟

افرادی که مزاج گرمی دارند بهتر است این غذا را با دوغ  و ماست میل نمایند. مصرف این موارد به همراه تاس کباب به کاهش گرمی این غذا کمک میکند.

|

ورود طب سنتی به بیمارستانها

همه چیز در باره حجامت عامهمه چیز در باره حجامت عام|حجامت عام

همه نکات مربوط به حجامت عام + بهترین زمان و عوارض

طبع و خواص کاهو در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص کاهو در طب سنتی و ایرانی اسلامی

داروهای طب سنتی مشمول بیمه شود

داروهای طب سنتی مشمول بیمه شود

طبع-و-خواص-انواع-کشمش-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص-انواع-کشمش-در-طب-اسلامی

طبع و خواص انواع کشمش در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص آلبالو در طب سنتی|مصلحات-آلبالو-در-طب-سنتی|مضرات-آلبالو-ضرر-آلبالو|خواص-آلبالو-در-طب-سنتی|طبع-آلبالو-در-طب-سنتی-خواص-آلبالو|طبع آلبالو|طبع و خواص آلبالو خشک

بررسی طبع آلبالو تازه و آلبالو خشک+ خواص+ مضرات و مصلحات در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص قیمه ریزه در طب سنتی|خواص قیمه ریزه

خواص و طبع قیمه ریزه در طب سنتی+ روش تهیه+ مصلحات

ترک اعتیاد

ترک اعتیاد با طب سنتی