طب شناس
مرگ کبد با یک غذای ساده

مرگ کبد با یک غذای ساده!

تاریخ انتشار: September 5, 2022

رای به این نوشته: 4.93/5 (274 رای)

یکی از مسائلی که در آموزه‌های "طب سنتی" بر آن تاکید بسیار زیادی شده، دستورات مربوط به "تداخلات غذایی" است؛ در این مطلب به ترکیب یک نوع غذا اشاره شده که مصرف آن می‌تواند باعث ایجاد نارسایی کبدی، نقرس، روماتیسم و ... شود.

کی از مسائلی که در آموزه‌های "طب سنتی" بر آن تاکید بسیار زیادی شده، دستورات مربوط به "تداخلات غذایی" و پرهیز از درهم‌خوری است.

مصرف بسیاری از غذا‌ها و میوه‌ها با هم و در یک وعده غذایی می‌تواند باعث ایجاد زمینه ابتلا به بیماری‌های مختلفی شود؛ مثلا مصرف ماست یا دوغ به همراه غذا‌های حاوی گوشت، باعث ایجاد فساد غذا در معده و اخلال هضم و در نهایت ایجاد نارحتی‌های کبدی در فرد می‌شود و تکرار این عادت بد غذایی می‌تواند منجر به بیماری پوستی "ویتیلیگو" یا همان برص و پیسی شود.

یا متاسفانه شاهدیم که بسیاری از افراد مخصوصاً در زندگی‌های مجردی و خوابگاهی یا در مسافرت اقدام به مصرف همزمان تخم‌مرغ با ماهی (تن ماهی) می‌کنند!

ترکیب تخم‌مرغ با انواع ماهی و مصرف همزمان آن‌ها به شدت سلامت شما و به‌ویژه سلامت کبد را تهدید می‌کند.

ماهی و تخم‌مرغ در معده تولید عفونت می‌کند و منجر به ابتلا بیماری‌هایی مانند نقرس، روماتیسم، قولنج، بواسیر، پیوره و دندان‌درد می‌شود.

در همین زمینه در روایتی از امام رضا (ع) آمده است: "باید از این بپرهیزی که ... تخم‏‌مرغ و ماهی را هم‏زمان در معده گرد آوری؛ چه، هرگاه این دو با یکدیگر گِرد آیند، قولنج، باد بواسیر و دندان‏‌درد به وجود می‌آورند. "

بر همین اساس یکی از رموز سلامتی بر اساس آموزه‌های طب سنتی، شناخت طبع هر یک از غذا‌ها و پرهیز از مصرف همزمان مواد غذایی است که با هم سازگاری ندارند.

منبع: آفتاب

درمان کم کاری کلیه با تدابیر طب سنتی|درمان کم کاری کلیه|درمان نارسایی کلیه

درمان کم کاری کلیه با طب سنتی + دلایل و علائم+ 6 راه درمان نارسایی کلیه

درمان دلپیچه و اسهال با طب سنتی|درمان دلپیچه و اسهال

درمان دلپیچه و اسهال با 17 دستور خانگی بر مبنای طب سنتی

طبع و خواص آب کرفس از منظر طب سنتی|طبع و خواص آب کرفس و لیمو در طب سنتی+ طرز تهیه 2 نوشیدنی پرفایده با آب کرفس|خواص آب کرفس

طبع و خواص آب کرفس و لیمو در طب سنتی+ طرز تهیه 2 نوشیدنی پرفایده با آب کرفس

طبع و خواص دمنوش میوه گل نستترن در طب سنتی|خواص دمنوش نسترن|میوه گل نسترن

طبع و خواص دمنوش نسترن+12 خاصیت دمنوش میوه گل نسترن+ تداخلات دارویی

خورش فسنجان و کشک

خواص و مضرات قره قروت

نگفته ها در مورد قره قروت

طبع و خواص چغاله بادام در طب سنتی

طبع چغاله بادام سرد است یا گرم؟+ خواص+ مصلحات+ مضرات- در طب سنتی

طبع و خواص آش یخ از دیدگاه طب سنتی|خواص آش یخ در طب سنتی

طبع آش یخ سرد است یا گرم؟ خواصی اش یخ در طب سنتی+ مضرات و مصلح