طب شناس
مرگ کبد با یک غذای ساده

مرگ کبد با یک غذای ساده!

تاریخ انتشار: September 5, 2022

رای به این نوشته: 4.93/5 (274 رای)

یکی از مسائلی که در آموزه‌های "طب سنتی" بر آن تاکید بسیار زیادی شده، دستورات مربوط به "تداخلات غذایی" است؛ در این مطلب به ترکیب یک نوع غذا اشاره شده که مصرف آن می‌تواند باعث ایجاد نارسایی کبدی، نقرس، روماتیسم و ... شود.

کی از مسائلی که در آموزه‌های "طب سنتی" بر آن تاکید بسیار زیادی شده، دستورات مربوط به "تداخلات غذایی" و پرهیز از درهم‌خوری است.

مصرف بسیاری از غذا‌ها و میوه‌ها با هم و در یک وعده غذایی می‌تواند باعث ایجاد زمینه ابتلا به بیماری‌های مختلفی شود؛ مثلا مصرف ماست یا دوغ به همراه غذا‌های حاوی گوشت، باعث ایجاد فساد غذا در معده و اخلال هضم و در نهایت ایجاد نارحتی‌های کبدی در فرد می‌شود و تکرار این عادت بد غذایی می‌تواند منجر به بیماری پوستی "ویتیلیگو" یا همان برص و پیسی شود.

یا متاسفانه شاهدیم که بسیاری از افراد مخصوصاً در زندگی‌های مجردی و خوابگاهی یا در مسافرت اقدام به مصرف همزمان تخم‌مرغ با ماهی (تن ماهی) می‌کنند!

ترکیب تخم‌مرغ با انواع ماهی و مصرف همزمان آن‌ها به شدت سلامت شما و به‌ویژه سلامت کبد را تهدید می‌کند.

ماهی و تخم‌مرغ در معده تولید عفونت می‌کند و منجر به ابتلا بیماری‌هایی مانند نقرس، روماتیسم، قولنج، بواسیر، پیوره و دندان‌درد می‌شود.

در همین زمینه در روایتی از امام رضا (ع) آمده است: "باید از این بپرهیزی که ... تخم‏‌مرغ و ماهی را هم‏زمان در معده گرد آوری؛ چه، هرگاه این دو با یکدیگر گِرد آیند، قولنج، باد بواسیر و دندان‏‌درد به وجود می‌آورند. "

بر همین اساس یکی از رموز سلامتی بر اساس آموزه‌های طب سنتی، شناخت طبع هر یک از غذا‌ها و پرهیز از مصرف همزمان مواد غذایی است که با هم سازگاری ندارند.

منبع: آفتاب

طبع و خواص کباب بختیاری در طب سنتی|خواص کباب بختیاری|کباب بختیاری

طبع و خواص کباب بختیاری در طب سنتی ایرانی و اسلامی

برگزاری رویداد همدان مرکز جهانی طب سینایی

رویداد "همدان مرکز جهانی طب سینایی" در همدان برگزار شد.

طبع و خواص دارواش در طب سنتی|طبع و خواص دارواش در طب سنتی

طبع و خواص دارواش در طب سنتی+ از درمان سرطان تا درمان التهاب معده

طبع و خواص و مضرات برگ انگور در طب سنتی|طبع برگ مو|روش نگهداری برگ انگور یا برگ مو

همه چیز در باره طبع و خواص برگ مو یا برگ انگور در طب سنتی+ روش نگهداری

طبع و خواص رزماری در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع رزماری در طب سنتی

طبع و خواص رزماری در طب سنتی ایرانی و اسلامی

درمان-هلیکوباکتری-معده-به-کمک-طب-سنتی|تدابیر درمان هلیکوباکتر|هلیکوباکتر یا میکروب معده

درمان هلیکوباکتر با تدابیر طب سنتی+ 15 توصیه برای درمان میکروب معده

همه چیز در باره گیاه دارویی خاراگوش|خواص و مضرات خاراگوش یا افسنطین

تا به حال نام "خاراگوش" را شنیده اید؟ نکات مهم درباره این گیاه دارویی

طبع شیوید در طب سنتی شوید خشک و تخم شوید|طبع شیوید در طب سنتی شوید

طبع و خواص شوید در طب سنتی ایرانی و اسلامی