طب شناس
مرگ کبد با یک غذای ساده

مرگ کبد با یک غذای ساده!

تاریخ انتشار: September 5, 2022

رای به این نوشته: 4.93/5 (274 رای)

یکی از مسائلی که در آموزه‌های "طب سنتی" بر آن تاکید بسیار زیادی شده، دستورات مربوط به "تداخلات غذایی" است؛ در این مطلب به ترکیب یک نوع غذا اشاره شده که مصرف آن می‌تواند باعث ایجاد نارسایی کبدی، نقرس، روماتیسم و ... شود.

کی از مسائلی که در آموزه‌های "طب سنتی" بر آن تاکید بسیار زیادی شده، دستورات مربوط به "تداخلات غذایی" و پرهیز از درهم‌خوری است.

مصرف بسیاری از غذا‌ها و میوه‌ها با هم و در یک وعده غذایی می‌تواند باعث ایجاد زمینه ابتلا به بیماری‌های مختلفی شود؛ مثلا مصرف ماست یا دوغ به همراه غذا‌های حاوی گوشت، باعث ایجاد فساد غذا در معده و اخلال هضم و در نهایت ایجاد نارحتی‌های کبدی در فرد می‌شود و تکرار این عادت بد غذایی می‌تواند منجر به بیماری پوستی "ویتیلیگو" یا همان برص و پیسی شود.

یا متاسفانه شاهدیم که بسیاری از افراد مخصوصاً در زندگی‌های مجردی و خوابگاهی یا در مسافرت اقدام به مصرف همزمان تخم‌مرغ با ماهی (تن ماهی) می‌کنند!

ترکیب تخم‌مرغ با انواع ماهی و مصرف همزمان آن‌ها به شدت سلامت شما و به‌ویژه سلامت کبد را تهدید می‌کند.

ماهی و تخم‌مرغ در معده تولید عفونت می‌کند و منجر به ابتلا بیماری‌هایی مانند نقرس، روماتیسم، قولنج، بواسیر، پیوره و دندان‌درد می‌شود.

در همین زمینه در روایتی از امام رضا (ع) آمده است: "باید از این بپرهیزی که ... تخم‏‌مرغ و ماهی را هم‏زمان در معده گرد آوری؛ چه، هرگاه این دو با یکدیگر گِرد آیند، قولنج، باد بواسیر و دندان‏‌درد به وجود می‌آورند. "

بر همین اساس یکی از رموز سلامتی بر اساس آموزه‌های طب سنتی، شناخت طبع هر یک از غذا‌ها و پرهیز از مصرف همزمان مواد غذایی است که با هم سازگاری ندارند.

منبع: آفتاب

طبع و خواص شربت ریواس در طب سنتی و اسلامی|خواص شربت ریواس|روش تهیه شربت ریواس

خواص شربت ریواس در طب سنتی + روش تهیه و 4 مصلح آن

طبع و خواص ارجنگ در طب سنتی|خواص ارجنگ

طبع و خواص ارجنگ در طب سنتی+ 6 مورد از عوارض سوءمصرف ارجنگ

خودکفایی در تولید سیاه دانه

واردات سیاه دانه ممنوع شد! خودکفایی در تولید سیاه دانه

طبع و خواص توت سیاه در طب سنتی ایرنی و اسلامی|طبع و خواص توت سیاه

طبع و بیش از 30 خاصیت شگفت انگیز توت سیاه+ تفاوت شاه توت و توت سیاه

جینسینگ سیبری

طبع و خواص جگرسفید در طب سنتی|خواص و طبع جگر سفید در طب سنتی + 9 خاصیت شگفت انگیز جگر سفید|طبع جگر سفید

خواص و طبع جگر سفید در طب سنتی + 9 خاصیت شگفت انگیز جگر سفید

درمان گرفتگی رگهای قلب با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان گرفتگی رگهای قلب+ معجون درمان گرفتگی رگهای قلب

درمان گرفتگی رگهای قلب با طب سنتی+ دستور تهیه معجون گرفتگی رگهای قلب

معرفی 10 جوشانده مفید در فصل سرما|||||||||||جوشانده های مفید در فصل زمستان

10 جوشانده برای مبارزه با سرماخوردگی و بیماری های فصل سرما