طب شناس
مرگ کبد با یک غذای ساده

مرگ کبد با یک غذای ساده!

تاریخ انتشار: September 5, 2022

رای به این نوشته: 4.93/5 (274 رای)

یکی از مسائلی که در آموزه‌های "طب سنتی" بر آن تاکید بسیار زیادی شده، دستورات مربوط به "تداخلات غذایی" است؛ در این مطلب به ترکیب یک نوع غذا اشاره شده که مصرف آن می‌تواند باعث ایجاد نارسایی کبدی، نقرس، روماتیسم و ... شود.

کی از مسائلی که در آموزه‌های "طب سنتی" بر آن تاکید بسیار زیادی شده، دستورات مربوط به "تداخلات غذایی" و پرهیز از درهم‌خوری است.

مصرف بسیاری از غذا‌ها و میوه‌ها با هم و در یک وعده غذایی می‌تواند باعث ایجاد زمینه ابتلا به بیماری‌های مختلفی شود؛ مثلا مصرف ماست یا دوغ به همراه غذا‌های حاوی گوشت، باعث ایجاد فساد غذا در معده و اخلال هضم و در نهایت ایجاد نارحتی‌های کبدی در فرد می‌شود و تکرار این عادت بد غذایی می‌تواند منجر به بیماری پوستی "ویتیلیگو" یا همان برص و پیسی شود.

یا متاسفانه شاهدیم که بسیاری از افراد مخصوصاً در زندگی‌های مجردی و خوابگاهی یا در مسافرت اقدام به مصرف همزمان تخم‌مرغ با ماهی (تن ماهی) می‌کنند!

ترکیب تخم‌مرغ با انواع ماهی و مصرف همزمان آن‌ها به شدت سلامت شما و به‌ویژه سلامت کبد را تهدید می‌کند.

ماهی و تخم‌مرغ در معده تولید عفونت می‌کند و منجر به ابتلا بیماری‌هایی مانند نقرس، روماتیسم، قولنج، بواسیر، پیوره و دندان‌درد می‌شود.

در همین زمینه در روایتی از امام رضا (ع) آمده است: "باید از این بپرهیزی که ... تخم‏‌مرغ و ماهی را هم‏زمان در معده گرد آوری؛ چه، هرگاه این دو با یکدیگر گِرد آیند، قولنج، باد بواسیر و دندان‏‌درد به وجود می‌آورند. "

بر همین اساس یکی از رموز سلامتی بر اساس آموزه‌های طب سنتی، شناخت طبع هر یک از غذا‌ها و پرهیز از مصرف همزمان مواد غذایی است که با هم سازگاری ندارند.

منبع: آفتاب

طبع عرق گشنیز در طب سنتی|طبع عرق گشنیز

طبع عرق گشنیز و خواص آن در طب سنتی+ مضرات و مصلحات

طبع و خواص تربچه در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع تربچه در طب سنتی

طبع تربچه از دیدگاه طب سنتی ایرانی و اسلامی+ خواص، مضرات و 3 مصلح ویژه آن

آغوز مسما

طبع-و-خواص-پرتقال-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-پرتقال-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص پرتقال در طب سنتی ایرانی اسلامی

خواص پرشمار ارده و شیره|خواص ارده کنجد|فواید ارده و شیره

ارده و شیره، صبحانه گمشده!

کدام سیب بهتر است؟ زرد یا قرمز؟

سیب قرمز یا زرد؟ مسئله این است؟

تدابیر دختر دار شدن

می خواهم فرزند دختر داشته باشم.

آمادگی ایران برای تداوم همکاری‌های مشترک با سازمان جهانی بهداشت در حوزه طب سنتی

آمادگی ایران برای تداوم همکاری های مشترک با سازمان جهانی بهداشت در حوزه طب سنتی