طب شناس
پاکسازی معده در خانه

امکان شست و شو و پاکسازی معده در منزل

تاریخ انتشار: September 7, 2022

رای به این نوشته: 4.15/5 (456 رای)

بسیاری از افراد هستند که از تلخی دهان یا حالت تهوع شکایت دارند، همه این علائم از دیدگاه طب سنتی نشانه وجود مشکلی در معده است که به‌کمک تدابیر پاکسازی معده می‌توان به‌راحتی آن را برطرف کرد.

ــ وجود تلخی دهان یا احساس تهوع از دیدگاه طب سنتی به‌دلیل وجود صفرای متعفن در معده است.

ــ صفرای عفن موجب بی‌اشتهایی و حالت به جوشش آمدن معده می‌شود.

در این باره غلامرضا کردافشاری متخصص طب سنتی عنوان می‌کند: وجود یکی از این علامت‌هایی که در بالا ذکر کردیم نشانه‌ای از وجود صفرای عفن یا متعفن در معده است که با کمک برخی از تدابیر می‌توان آن را برطرف کرد و کسانی که دچار صفرای عفن هستند معمولاً در ماه رمضان دچار مشکل می‌شوند.

ــ مصرف شربت انار یا رب انار در رفع علامت صفرای عفن موثر است به این ترتیب که بعد از هر وعده غذا یک قاشق چای‌خوری رب انار ترش و شیرین مصرف کنند.

ــ تهیه شربتی از رب انار و آب‌غوره همراه با عسل می‌تواند مؤثر باشد، به این ترتیب که رب انار را با آب‌غوره و عسل مخلوط می‌کند و روی حرارت ملایم قرار داده تا به قوام درآید. از این مایه شربت چند بار در طول روز تا شروع ماه رمضان با آب رقیق کنند، مصرف کنند.

ــ شربت زرشک نیز از بهترین نوشیدنی‌ها برای این افراد است. به این ترتیب که به‌میزان دلخواه زرشک آبی را با چند برابر آب از شب تا صبح خیسانده سپس روی حرارت قرار داده و با شکر به قوام درآورند. میزان شکر اضافه شده آن همانند سایر شربت‌هاست به‌میزانی که قوام پیدا کند.

ــ استفاده از سیب یا آب سیب یا رب سیب نیز توصیه می‌شود.

ــ سیب تقویت کننده قلب، مغز، کبد و در نهایت دستگاه گوارش است، همچنین مانع نزول مواد زائد به‌سمت معده می‌شود.

ــ برای تهیه رب سیب می‌توان به‌میزان ۲ لیتر آب سیب گرفته شود و به‌روش بن‌ماری روی شعله غیرمستقیم گاز قرار دهند، به این ترتیب که یک ظرف بزرگ پر از آب را به‌روی شعله گذاشته و ظرف آب سیب را داخل ظرف پر از آب گذاشته تا به‌مرور زمان آب سیب تبخیر شود و رب بسیار خوشمزه و مقوی به دست می‌آید.

خوردن سیب خود موجب تنظیم محیط دهان و دندان می‌شود که به حفظ و سلامت دندان‌ها کمک می‌کند.

ــ در نهایت برای کسانی که صفرای عفن و تلخی دهان دارند، استفاده از بذری به‌نام اسفرزه مفید است، البته بهتر است که خیسانده شود و لعاب آن مصرف شود.

منبع:آفتاب

خواص دمنوش رازیانه برای زنان|طرز تهیه دمنوش رازیانه

خواص دمنوش رازیانه برای زنان

جینسینگ سیبری

طبع-و-خواص-اسفناج-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع اسفناج سرد است یا گرم؟+ مصلحات+ خواص+ مضرات| در طب سنتی ایرانی

ایران رتبه چهارم تولید علم طب سنتی

رتبه چهارم تولید علم طب سنتی جهان، در اختیار ایران!

ژل گیاهی آکدین

مزاج سرد و خشک چگونه است؟

افرادی که مزاج سرد و خشک دارند بخوانند!

درمان-فوری-آفتاب-سوختگی-با-طب-سنتی|درمان فوری آفتاب سوختگی با طب سنتی ایرانی و اسلامی

6 روش درمان فوری آفتاب سوختگی با توصیه های طب سنتی ایرانی و اسلامی

دمنوش های قلیایی کننده رحم|دمنوش های قلیایی کننده رحم + 9 راهکار طب سنتی برای قلیایی کردن رحم|دمنوش های قلیایی کننده رحم + 9 راهکار طب سنتی برای قلیایی کردن رحم|قلیایی کردن رحم در طب سنتی

دمنوش های قلیایی کننده رحم + 9 راهکار طب سنتی برای قلیایی کردن رحم