طب شناس
پاکسازی معده در خانه

امکان شست و شو و پاکسازی معده در منزل

تاریخ انتشار: September 7, 2022

رای به این نوشته: 4.15/5 (456 رای)

بسیاری از افراد هستند که از تلخی دهان یا حالت تهوع شکایت دارند، همه این علائم از دیدگاه طب سنتی نشانه وجود مشکلی در معده است که به‌کمک تدابیر پاکسازی معده می‌توان به‌راحتی آن را برطرف کرد.

ــ وجود تلخی دهان یا احساس تهوع از دیدگاه طب سنتی به‌دلیل وجود صفرای متعفن در معده است.

ــ صفرای عفن موجب بی‌اشتهایی و حالت به جوشش آمدن معده می‌شود.

در این باره غلامرضا کردافشاری متخصص طب سنتی عنوان می‌کند: وجود یکی از این علامت‌هایی که در بالا ذکر کردیم نشانه‌ای از وجود صفرای عفن یا متعفن در معده است که با کمک برخی از تدابیر می‌توان آن را برطرف کرد و کسانی که دچار صفرای عفن هستند معمولاً در ماه رمضان دچار مشکل می‌شوند.

ــ مصرف شربت انار یا رب انار در رفع علامت صفرای عفن موثر است به این ترتیب که بعد از هر وعده غذا یک قاشق چای‌خوری رب انار ترش و شیرین مصرف کنند.

ــ تهیه شربتی از رب انار و آب‌غوره همراه با عسل می‌تواند مؤثر باشد، به این ترتیب که رب انار را با آب‌غوره و عسل مخلوط می‌کند و روی حرارت ملایم قرار داده تا به قوام درآید. از این مایه شربت چند بار در طول روز تا شروع ماه رمضان با آب رقیق کنند، مصرف کنند.

ــ شربت زرشک نیز از بهترین نوشیدنی‌ها برای این افراد است. به این ترتیب که به‌میزان دلخواه زرشک آبی را با چند برابر آب از شب تا صبح خیسانده سپس روی حرارت قرار داده و با شکر به قوام درآورند. میزان شکر اضافه شده آن همانند سایر شربت‌هاست به‌میزانی که قوام پیدا کند.

ــ استفاده از سیب یا آب سیب یا رب سیب نیز توصیه می‌شود.

ــ سیب تقویت کننده قلب، مغز، کبد و در نهایت دستگاه گوارش است، همچنین مانع نزول مواد زائد به‌سمت معده می‌شود.

ــ برای تهیه رب سیب می‌توان به‌میزان ۲ لیتر آب سیب گرفته شود و به‌روش بن‌ماری روی شعله غیرمستقیم گاز قرار دهند، به این ترتیب که یک ظرف بزرگ پر از آب را به‌روی شعله گذاشته و ظرف آب سیب را داخل ظرف پر از آب گذاشته تا به‌مرور زمان آب سیب تبخیر شود و رب بسیار خوشمزه و مقوی به دست می‌آید.

خوردن سیب خود موجب تنظیم محیط دهان و دندان می‌شود که به حفظ و سلامت دندان‌ها کمک می‌کند.

ــ در نهایت برای کسانی که صفرای عفن و تلخی دهان دارند، استفاده از بذری به‌نام اسفرزه مفید است، البته بهتر است که خیسانده شود و لعاب آن مصرف شود.

منبع:آفتاب

طبع و خواص چای هوفاریقون در طب سنتی+ 10 خاصیت شگفت انگیز چای هوفاریقون|خواص چای هوفاریقون

طبع و خواص چای هوفاریقون یا گل راعی در طب سنتی+ 10 خاصیت چای هوفاریقون

طبع و خواص چریش در طب سنتی|خواص چریش

چریش چیست؟ معرفی بیش از 30 خواص چریش + مضرات آن در طب سنتی

طبع و خواص روغن به+ 10 خاصیت شگفت انگیز روغن به در طب سنتی|خواص روغن به

طبع و خواص روغن به+ 10 خاصیت شگفت انگیز روغن به در طب سنتی

طبع و خواص سرگنجشکی تهرانی در طب سنتی|طرز تهیه سرگنجشکی تهرانی|خواص سرگنجشکی تهرانی

طبع و خواص سرگنجشکی تهرانی در طب سنتی+ طرز تهیه

طبع و خواص روغن کنجد در طب ستنتی|خواص روغن کنجد

خواص روغن کنجد در طب سنتی + تفاوت روغن کنجد و روغن ارده کنجد + روش تهیه

نسخه های طب سنتی

نسخه های طب سنتی برای همه یکسان نیست

طبع-و-خواص-شیره-خرما-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص شیره خرما در طب سنتی ایرانی اسلامی

مصلحات گوشت گوساله

چگونه از عوارض گوشت گوساله در امان باشیم؟