طب شناس
آشی که برای دیابتی ها مفید است

بهترین آش برای دیابتی ها

تاریخ انتشار: September 8, 2022

رای به این نوشته: 4.71/5 (600 رای)

آش حلبه (شنبلیله) و زیره نیشابور یکی از غذا‌های محلی نیشابور در استان خراسان رضوی و حاوی ویتامین‌های A، B، C، E، D، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، اسیدفولیک، منیزیم، منگنز، آهن، کلسیم، فیبر، فسفر، موسیلاژ، سلنیوم، روی (زینک)، مس، ایزولوسین، ساپونین‌ها و ... است.

اگر می خواهید بدانید خواص آش حلبه و زیره نیشابور چیست و اینکه مصرف این غذا برای چه افرادی مفید است، این متن را تا انتها بخوانید

مهم‌ترین خواص آش حلبه و زیره نیشابور

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص آش حلبه و زیره نیشابور گفت: تقویت لوزالمعده، کاهش قند خون مخصوصا در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ و ضد نفخ و بادشکن بودن از مهم‌ترین خواص این آش است.

وی افزود: آش حلبه و زیره نیشابور جزو غذا‌های رژیمی است، لذا موجب لاغری و تناسب اندام می‌شود.

عظمایی بیان کرد: مصرف این آش موجب تقویت سیستم قلبی عروقی شده و از تصلب شراین پیشگیری می‌کند.

وی گفت: آش حلبه و زیره نیشابور برای افراد مبتلا به سرماخوردگی، آنفلوانزا، سرفه و ورم لوزه مفید بوده همچنین برای سالمندان و بیمارانی که دوران نقاهت را سپری می‌کنند بسیار اثربخش و سودمند است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: این آش برای زنانی که تازه وضع حمل کرده و به بچه شیر می‌دهند بسیار مفید است و باعث افزایش شیر می‌شود، البته نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.

وی گفت: آش حلبه و زیره نیشابور باعث کاهش درد‌های قاعدگی و علائم یائسگی از جمله گرگرفتگی می‌شود.

عظمایی بیان کرد: کاهش درد مفاصل و زانو، کنترل فشار، چربی و کلسترول بدخون (LDL)، تقویت، طراوت و جوان سازی پوست، رفع سوزش سردل و رفلاکس از دیگر خواص این آش است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: این آش خاصیت ضدمیکروبی، ضدویروسی و ضد التهابی داشته و به دلیل فیبر بالا موجب عملکرد بهتر روده، هضم آسان غذا و رفع یبوست می‌شود.

وی اظهار کرد: آش حلبه و زیره نیشابور دارای آهن و اسید فولیک است که باعث افزایش گلبول‌های قرمز خون و رفع کم خونی می‌شود.

عظمایی بیان کرد: کلسیم، منیزیم، فسفر و ویتامین D موجود در غذا، استخوان و دندان را تقویت کرده و از بروز پوکی استخوان و آرتروز پیشگیری می‌کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: آش حلبه و زیره نیشابور سرشار از ویتامین‌های A، E، و C است که موجب تقویت سیستم ایمنی بدن و محافظت از آن در برابر انواع بیماری‌ها مخصوصا سرطان می‌شود.

وی افزود: از دیگر خواص این غذا اثربخشی و فواید بسیار آن برای سلول استخوانی و بیماران مبتلا به راشیتیسم است.

منع مصرف آش حلبه و زیره نیشابور

عظمایی اظهار کرد: مصرف این غذا برای زنان باردار ممنوع است، افرادی که مشکلات ریوی و آسم شدید دارند نیز باید با مشورت پزشک از این آش مصرف کنند.

منبع:آفتاب

همه چیز در باره خواص و ویژگی های نمدار برگ ریز|خواص نمدار برگ ریز||عوارض و مضرات نمدار برگ ریز

طبع و خواص نمدار برگ ریز+ بیش از 20 خاصیت شگفت انگیز+ عوارض و مصلح

طبع و خواص روغن درخت چای در طب سنتی|خواص روغن درخت چای

طبع روغن درخت چای در طب سنتی+ خواص، مضرات و مصلحات

خواص-ماست-در-طب-سنتی|طبع-و-خواص-ماست-در-طب-سنتی

طبع و خواص ماست در طب سنتی

خواص برگ قیسی در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص برگ قیسی

طبع و خواص برگ قیسی در طب سنتی + 4 روش تهیه برگ قیسی در خانه

تدابیر طب سنتی برای پیاده روی اربعین|چیزهایی که باید برای سفر به کربلا در اربعین بدانید

در پیاده روی اربعین چه بخورم؟ چه بپوشم؟ چه کار کنم؟

راهکارهای طب سنتی برای درمان عفونت واژن

راهکارهای طب سنتی برای درمان عفونت واژن+ رژیم+ درمان فوری عفونت واژن در خانه

وایتکس کبد بهترین روش درمان کبد چرب!

وایتکس کبد بهترین روش درمان کبد چرب!

خواص کنجک در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص کنجک

گیاه کنجک چیست و چه خواصی دارد؟ 6 مورد از خواص کنجک در طب سنتی