طب شناس
آیا چای عسل سمی است؟|اثر گرما بر خواص عسل

آیا عسل با حرارت دیدن مضر و سمی می شود؟

تاریخ انتشار: September 11, 2022

رای به این نوشته: 4.4/5 (471 رای)

شما هم از ان دسته افرادی هستید که وقتی می بینید کسی در چای یا نوشیدنی گرم خود عسل می ریزد، شروع می کنید به هشدار دادن اینکه این کار مضر است؟ و خواص عسل تغییر کرده و سمی می شود؟

بیایید یک بار برای همیشه و بدون توضیح اضافه این سوال را جواب بدهیم؟

آیا عسل در صورت حرارت دیدن خواص خود را از دست داده و مضر می شود؟

این سوال را باید از دوجهت پاسخ بدهیم:

  1. اگر عسل مستقیما حرارت ببیند
  2. اگر عسل همراه با مواد دیگر بپزد یا با مواد گرم دیگر مخلوط شود
اثر گرما بر خواص عسل
اثر گرما بر خواص عسل

محققان طب سنتی بعد از بررسی های دقیق به این نتیجه رسیده اند:

اگر عسل به صورت مستقیم و به تنهایی روی شعله قرار بگیرد و گرما ببیند، خواص آن تغییر می کند. البته سمی نمی شود! اما دیگر نمی توانید از آن انتظار آن همه خواص و فایده را داشته باشید!

اما!!!

اگر عسل را با مواد دیگر ترکیب کنید؛ مثلا به عنوان شیرین کننده در ترکیب کیک و شیرینی استفاده کرده و بپزید، یا در برخی غذاها و دسرها بریزید، هیچ مشکلی پیش نمی آید و حتی اطباء معروفی مانند دکتر روازاده معتقدند که این کار به غذای مورد نظر خاصیت دارویی نیز می دهد.

به همین ترتیب اضافه کردن عسل به چای و دمنوش ها یا شیر گرم و ... هیچ ایرادی ندارد و لازم نیست نگران باشید.

برخی طبیبان توصیه می کنند که به خورشت های در حال پخت، به اندازه یک قاشق چایخوری عسل اضافه کنید. این کار تاثیر چندانی بر مزه غذا ندارد اما خواص مفید زیادی به آن می دهد.

رابطه قارچ با درمان سرطان سینه و دیگر بیماریها|طبع قارچ، خواص قارچ

آیا مصرف قارچ در مبارزه با سرطان سینه موثر است؟ +دیگر خواص قارچ

درمان سینوزیت با پیاز و روش های خانگی دیگر|درمان سینوزیت|بخور و درمان سینوزیت

3 روش درمان خانگی سینوزیت با پیاز + 5 روش درمان سینوزیت با طب سنتی

هلو کباب

سلامتکده طب سنتی در همدان افتتاح شد

افتتاح سلامتکده طب سنتی در همدان

خواص و طرز تهیه کله جوش یا کالجوش|طبع کله جوش

طبع و خواص کله جوش یا کالجوش در طب سنتی+ طرز تهیه

طبع-و-خواص-گوشت-شتر-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|

طبع و خواص گوشت شتر در طب سنتی ایرانی اسلامی +10 خاصیت طلایی

آوریز

شاه پسند