طب شناس
طبع و خواص ماهی میدم + طرز تهیه ماهی میدم به روش طب سنتی|ماهی میدم و خواص آن

طبع و 11 خاصیت ماهی میدم + طرز تهیه ماهی میدم به روش طب سنتی

تاریخ انتشار: September 18, 2022

رای به این نوشته: 4.63/5 (538 رای)

ماهی میدم جزو غذاهای سنتی استان هرمزگان و بوشهر است که به آن دمی لخلاخ یا دمپختک ماهی بوشهری نیز میگویند. مردم این مناطق، اغلب این غذای خوشمزه را با ماهی هایی مثل: سرخو، هامور، سنگسر و سبیتی درست میکنند.

این غذا ممکن است در منطقه های مختلف جنوبی، اسم های مختلفی داشته باشد اما موادی که برای تهیه این غذا به کار میره در همگی کاملا یکسان است.

در ادامه این مطلب به طبع ماهی میدم در طب سنتی و همچنین خواص ماهی میدم خواهیم پرداخت.

طبع ماهی میدم در طب سنتی چیست؟

برنج و ماهی که برای تهیه این غذا به کار برده میشود به طور کلی طبع سردی دارند پس میتوان گفت غذا ماهی میدم نیز طبع سردی دارد. البته باید گفت ماهی هایی که در آب شور زندگی میکنند از سردی کمتری برخوردار هستند. افرادی که سرد مزاج هستند بهتر است این غذا را با مصلحش مصرف نمایند.

خواص ماهی میدم چیست؟

ماهی میدم و خواص آن
ماهی میدم و خواص آن

طرز تهیه ماهی میدم:

ابتدا سیصد گرم فیله ماهی را خرد کنید و به آن مقداری ادویه که شامل: فلفل، زعفران، زردچوبه و نمک است، اضافه نمایید. حال کمی آبلیمو نیز به فیله ها اضافه کنید و حدود سی دقیقه اجازه دهید تا در ادویه ها بماند و به خوبی طعم دار شود.

حدود یک چهارم پیمانه پیاز داغ آماده کنید. شش حبه سیر را نیز خرد کنید و تفت دهید تا به خوبی سرخ شوند. در این مرحله فیله های مزه دار شده را به همراه پیاز داغ و سیر سرخ شده به خوبی تفت دهید. فقط دقت کنید که موقع هم زدن فیله ها له نشوند.

چهار پیمانه برنج را به خوبی بشویید و کمی خیس کنید. برنج را با حدود پنج پیمانه آب و مقداری نمک و روغن بپزید تا آبش تمام شود.

به دلخواه برای برنج ته دیگ بگذارید. حال یک لایه برنج بریزید و لایه بعدی از ماهی و شوید تازه خرد شده یا شوید خشک شده استفاده کنید. به همین ترتیب لایه ها را تکرار کنید تا مواد تمام شود.

میتوانید موقع دم گذاشتن برنج کمی زعفران دم کرده نیز روی آن بریزید تا طعم و رنگ بهتری داشته باشد.

پس از پخت برنج، غذا را در ظرفی مناسب بریزید و اگر دوست داشتید کمی گرد لیمو عمانی روی آن بپاشید و میل نمایید.

مضرات ماهی میدم چیست؟

مصلح ماهی میدم چیست؟

طبع مربا به در طب سنتی|طبع مربا به

طبع مربا به سرد است یا گرم؟ خواص به و مربا به و سایر فرآورده های آن

درمان خانگی آبسه دندان و درد دندان|درمان فوری آبسه در طب سنتی ایرانی و اسلامی

درمان آبسه و درد دندان با روشهای خانگی و طب سنتی+ 5 راهکار فوری

گرم کردن بدن با تدابیر طب سنتی

گرم کردن بدن بدون بخاری!

تولید بذر گیاهان دارویی

تولید اندام تکثیری و بذر گیاهان دارویی از ۲۵۰ هزار تن فراتر رفت

قره گیله

خواص کندر

چرا باید کندر مصرف کنیم؟

طبع-و-خواص-مارچوبه-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

همه چیز درباره طبع و خواص مارچوبه در طب سنتی+ مضرات و مصلحات

خواص گیلاس و نکات مربوط به آن|تاثیر گیلاس بر فشار خون بارداری

تابستان، گیلاس و همه چیزهایی که باید بدانید+ تاثیر آن بر فشارخون زنان باردار