طب شناس
درمان درد زانو و مفاصل بعد از زایمان

3 نسخه برای درمان زانو درد پس از زایمان

تاریخ انتشار: September 18, 2022

رای به این نوشته: 4.17/5 (257 رای)

زانو درد پس از زایمان، عارضه شایعی است که بانوان آن را تجربه می کنند.

معمولا بروز زانو درد یا درد استخوانهای پا و کمر پس از زایمان، به دلیل کاهش میزان کلسیم در بدن است. شما از بدن خود، جنینی را تغذیه کرده اید و این جنین از شیره وجود شما صاحباستخوان ها و غضروف های محکم و با کیفیت شده است و طبیعی است که شما مدتی با کمبود برخی ویتامین ها و مواد معدنی در بدن خود مواجه شوید.

اما بهتر است خیلی زود در جهت جبران این کمبودها برآیید تا دوباره سرحال و سالم باشید و بتوانید با کیفیت بیشتری مادری منید.

اگر پس از زایمان و در ماه های ابتدایی تولد فرزندتان زانو درد|، یا صدا دان مفصل زانو یا ضعف در ساق پا، مچ دست و کمر دارید، احتمال کمبود کلسیم شما بالا است. کمبود کلسیم در بدن اولین عوارض خود را در مفصل ها و به ویژه زانو نشان می دهد.

چند نسخه ساده خانگی برای جبران کلسیم از دست رفته در بارداری و شیردهی

نسخه اول: پوست تخم مرغ ها را دور نریزید! پوسته نازک درون تخم مرغ را جدا کرده و دور بریزید و پوسته سخت را در مکان تمیزی قرار دهید تا کاملا خشک شود. سپس آن را آسیاب کرده و به صورت پودر درآورید. روزانه یک قاشق چای خوری از این پودر را در یک لیوان شیر ریخته و و خوب هم بزنید و میل کنید. می توانید از مقداری عسل نیز استفاده کنید.

نسخه دوم: تخم شنبلیله بخورید. همچنین خوردن انجیر تازه یا خشک شده یا خیساندن انجیر خشک شده در شیر و سپس میل کردن آن به سرعت کمبود کلسیم شما را جبران می کند. مصرف سویق سنجد یا پودر سنجد نیز تاثیر سریع و عالی دارد.

نسخه سوم: روغن مالی را فراموش نکنید. مفاصل و استخوانهای خود را با روغن های گرم مانند روغن زیتون یا روغن سیاهدانه مرتب ماساژ دهید.

رعایت نکاتی که ذکر شد در کنار پرهیز از مصرف زیاد سردیجات و کنترل مصرف مواد کافئین دارد، سرعت جذب کلسیم در بدن را بالا می برد و موجب مستحکم شدن استخوانها و رفع التهاب مفاصل می شود و علاوه بر درمان زانو درد، کلسیم مورد نیاز بدن شما را تامین می کند.

درمان کم خونی در طب سنتی با مصرف مواد خونساز

درمان کم خونی با تغذیه از دید طب سنتی - مواد غذایی برای درمان کم خونی

در-بهار-چه-تغذیه-ای-داشته-باشیم؟

بهترین برنامه غذایی در بهار چیست؟ تغذیه در بهار باید چگونه باشد؟

طبع و خواص قیمه ریزه در طب سنتی|خواص قیمه ریزه

خواص و طبع قیمه ریزه در طب سنتی+ روش تهیه+ مصلحات

طبع و خواص گل انگبین در طب سنتی|طبع و خواص گل انگبین در طب سنتی ایرانی اسلامی گل محمدی و عسل|طبع گل انگبین

طبع گل انگبین در طب سنتی+ خواص اعجاب انگیز گل محمدی و عسل

خواص-ارده-کنجد-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-ارده-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

خواص ارده کنجد و مضرات+ طبع ارده کنجد و مصلحات در طب سنتی

طبع و خواص ماش پلو در طب سنتی|خواص ماش پلو

خواص ماش پلو درطب سنتی+ طبع، مضرات و مصلحات

دستگییری پزشک های قلابی در زاهدان

دستگیری 2 پزشک قلابی در شهر زاهدان

طبع و خواص نشاسته در طب سنتی

طبع نشاسته سرد است یا گرم؟+ خواص+ مصلحات در طی سنتی ایرانی و اسلامی