طب شناس
درمان درد زانو و مفاصل بعد از زایمان

3 نسخه برای درمان زانو درد پس از زایمان

تاریخ انتشار: September 18, 2022

رای به این نوشته: 4.17/5 (257 رای)

زانو درد پس از زایمان، عارضه شایعی است که بانوان آن را تجربه می کنند.

معمولا بروز زانو درد یا درد استخوانهای پا و کمر پس از زایمان، به دلیل کاهش میزان کلسیم در بدن است. شما از بدن خود، جنینی را تغذیه کرده اید و این جنین از شیره وجود شما صاحباستخوان ها و غضروف های محکم و با کیفیت شده است و طبیعی است که شما مدتی با کمبود برخی ویتامین ها و مواد معدنی در بدن خود مواجه شوید.

اما بهتر است خیلی زود در جهت جبران این کمبودها برآیید تا دوباره سرحال و سالم باشید و بتوانید با کیفیت بیشتری مادری منید.

اگر پس از زایمان و در ماه های ابتدایی تولد فرزندتان زانو درد|، یا صدا دان مفصل زانو یا ضعف در ساق پا، مچ دست و کمر دارید، احتمال کمبود کلسیم شما بالا است. کمبود کلسیم در بدن اولین عوارض خود را در مفصل ها و به ویژه زانو نشان می دهد.

چند نسخه ساده خانگی برای جبران کلسیم از دست رفته در بارداری و شیردهی

نسخه اول: پوست تخم مرغ ها را دور نریزید! پوسته نازک درون تخم مرغ را جدا کرده و دور بریزید و پوسته سخت را در مکان تمیزی قرار دهید تا کاملا خشک شود. سپس آن را آسیاب کرده و به صورت پودر درآورید. روزانه یک قاشق چای خوری از این پودر را در یک لیوان شیر ریخته و و خوب هم بزنید و میل کنید. می توانید از مقداری عسل نیز استفاده کنید.

نسخه دوم: تخم شنبلیله بخورید. همچنین خوردن انجیر تازه یا خشک شده یا خیساندن انجیر خشک شده در شیر و سپس میل کردن آن به سرعت کمبود کلسیم شما را جبران می کند. مصرف سویق سنجد یا پودر سنجد نیز تاثیر سریع و عالی دارد.

نسخه سوم: روغن مالی را فراموش نکنید. مفاصل و استخوانهای خود را با روغن های گرم مانند روغن زیتون یا روغن سیاهدانه مرتب ماساژ دهید.

رعایت نکاتی که ذکر شد در کنار پرهیز از مصرف زیاد سردیجات و کنترل مصرف مواد کافئین دارد، سرعت جذب کلسیم در بدن را بالا می برد و موجب مستحکم شدن استخوانها و رفع التهاب مفاصل می شود و علاوه بر درمان زانو درد، کلسیم مورد نیاز بدن شما را تامین می کند.

خواص و طبع باقالی پلو در طب سنتی+ طرز تهیه باقالی پلو با گوشت+ 10 خاصیت بینظیر باقالی پلو|خواص باقالی پلو

خواص و طبع باقالی پلو در طب سنتی+ طرز تهیه باقالی پلو با گوشت+ 10 خاصیت بینظیر باقالی پلو

طبع و خواص شیرین بیان در طب سنتی|خواص شیرین بیان

طبع و خواص شیرین بیان در طب سنتی+ معرفی 2 عرق گیاهی به عنوان مصلح

طبع مربا گیلاس در طب سنتی|طبع مربا گیلاس

طبع مربا گیلاس سرد است یا گرم؟ نکات تهیه مربا گیلاس

طبع و خواص نخل اره ای در طب سنتی|خواص نخل اره ای

نخل اره ای چیست و چه خواصی دارد؟ طبع و مضرات نخل اره ای

مخالفت کمیسیون بهداشت با طرح الزام به رسمیت شناخته شدن طب سنتی ایرانی در قوانین کشور

مصلحات گوشت گوساله

چگونه از عوارض گوشت گوساله در امان باشیم؟

گیاهان دارویی جدید و ناشناخته

گیاهان دارویی جدیدی که پیش از این نمی شناختید!

خواص دمنوش گیاهی زیرفون در طب سنتی|دمنوش زیرفون|خواص دمنوش زیرفون|دمنوش گیاهی زیرفون

خواص دمنوش گیاهی زیرفون در طب سنتی+ خواص 2 دمنوش ترکیبی زیرفون