طب شناس
درمان درد زانو و مفاصل بعد از زایمان

3 نسخه برای درمان زانو درد پس از زایمان

تاریخ انتشار: September 18, 2022

رای به این نوشته: 4.17/5 (257 رای)

زانو درد پس از زایمان، عارضه شایعی است که بانوان آن را تجربه می کنند.

معمولا بروز زانو درد یا درد استخوانهای پا و کمر پس از زایمان، به دلیل کاهش میزان کلسیم در بدن است. شما از بدن خود، جنینی را تغذیه کرده اید و این جنین از شیره وجود شما صاحباستخوان ها و غضروف های محکم و با کیفیت شده است و طبیعی است که شما مدتی با کمبود برخی ویتامین ها و مواد معدنی در بدن خود مواجه شوید.

اما بهتر است خیلی زود در جهت جبران این کمبودها برآیید تا دوباره سرحال و سالم باشید و بتوانید با کیفیت بیشتری مادری منید.

اگر پس از زایمان و در ماه های ابتدایی تولد فرزندتان زانو درد|، یا صدا دان مفصل زانو یا ضعف در ساق پا، مچ دست و کمر دارید، احتمال کمبود کلسیم شما بالا است. کمبود کلسیم در بدن اولین عوارض خود را در مفصل ها و به ویژه زانو نشان می دهد.

چند نسخه ساده خانگی برای جبران کلسیم از دست رفته در بارداری و شیردهی

نسخه اول: پوست تخم مرغ ها را دور نریزید! پوسته نازک درون تخم مرغ را جدا کرده و دور بریزید و پوسته سخت را در مکان تمیزی قرار دهید تا کاملا خشک شود. سپس آن را آسیاب کرده و به صورت پودر درآورید. روزانه یک قاشق چای خوری از این پودر را در یک لیوان شیر ریخته و و خوب هم بزنید و میل کنید. می توانید از مقداری عسل نیز استفاده کنید.

نسخه دوم: تخم شنبلیله بخورید. همچنین خوردن انجیر تازه یا خشک شده یا خیساندن انجیر خشک شده در شیر و سپس میل کردن آن به سرعت کمبود کلسیم شما را جبران می کند. مصرف سویق سنجد یا پودر سنجد نیز تاثیر سریع و عالی دارد.

نسخه سوم: روغن مالی را فراموش نکنید. مفاصل و استخوانهای خود را با روغن های گرم مانند روغن زیتون یا روغن سیاهدانه مرتب ماساژ دهید.

رعایت نکاتی که ذکر شد در کنار پرهیز از مصرف زیاد سردیجات و کنترل مصرف مواد کافئین دارد، سرعت جذب کلسیم در بدن را بالا می برد و موجب مستحکم شدن استخوانها و رفع التهاب مفاصل می شود و علاوه بر درمان زانو درد، کلسیم مورد نیاز بدن شما را تامین می کند.

دمنوش-زیره-سیاه-طب-سنتی|طرز-تهیه-دمنوش-زیره-سیاه-و-خواص-و-طبع

طرز تهیه دمنوش زیره سیاه و طبع و خواص آن

طبع-و-خواص-پیاز-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-پیاز-زرد-سفید-قرمز-پیازچه-و|خاصیت-پیاز-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص پیاز در طب سنتی ایرانی اسلامی

ادویه هایی که برای قلب مضر هستند

ادویه هایی که برای قلب مضر هستند

طبع و خواص روغن نارگیل+ مضرات و عوارض|خواص روغن نارگیل در طب سنتی|خواص روغن نارگیل

طبع و خواص روغن نارگیل در طب سنتی + شرح 5 خاصیت ویژه روغن نارگیل

طبع دارچین در طب سنتی اسلامی|خواص دارچین در طب سنتی اسلامی

طبع دارچین گرم است یا سرد؟+ مصلحات+ خواص+ مضرات+ در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع فرنی در طب سنتی ایرانی اسلامی|خواص فرنی در طب سنتی ایرانی اسلامی|طبع فرنی در طب سنتی ایرانی اسلامی|مصلحات فرنی در طب سنتی ایرانی اسلامی

همه چیز درباره فرنی و انواع آن+طبع و خواص

همه آنچه باید در مورد کرن بری بدانید|طبع و خواص کرن بری|خواص کرن بری

طبع و خواص کرن بری در طب سنتی+ 30 خاصیت کرنبری+ مضرات و مصلح

طبع و خواص عرق کلپوره در طب سنتی|همه چیز درباره خواص و طبع عرق کلپوره + 11 خاصیت شگفت انگیز عرق کلپوره|طبع عرق کلپوره

همه چیز درباره خواص و طبع عرق کلپوره + 11 خاصیت شگفت انگیز عرق کلپوره